WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
he he a ja byłem i było jak zawsze dobrze. (mimo że frekwencja nie dopisała zbytnio) Cezar na młocinach by zjadły nas komary, bo pod BN też troszkę kąsały poczekajmy aż opadnie woda i spryskają to cholerstwo. wtedy grill klubowy będzie jak najbardziej wskazany 
- Od: 5 sie 2008, 12:32
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)
Komary gryzą – Wystarczy odpowiednio się ubrać, a całych Młocin nie spryskają...
Dzięki za spota wszystkim
Mam nadzieję, że następnym razem przyjadę już MXem
Dzięki za spota wszystkim
Mam nadzieję, że następnym razem przyjadę już MXem
Witam. niestety po raz kolejny musze sie rozstac z wami na jakis czas
w sobote 12.06 o 6.40 miałem dosc powazny wypadek. mi sie udało... podobno wycieli mnie z okolic bagaznika ale udalo mi sie jakims szczesciem wyjsc bez wiekszych obrazen. niestety moj przyjaciel nie miał tego szczescia... miał 21 lat. mysle ze kilka osob powinno go kojarzyć jakis czas temu byl ze mna na wtorkowym spocie.
a tutaj jego zdjecie z borska '08
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8c3 ... e5eda.html
do konca jeszcze sprawnosci fizycznej nie odzyskalem ale takie obrazenia to nie obrazenia.
do miłego. pozdro i wszystkiego dobrego
w sobote 12.06 o 6.40 miałem dosc powazny wypadek. mi sie udało... podobno wycieli mnie z okolic bagaznika ale udalo mi sie jakims szczesciem wyjsc bez wiekszych obrazen. niestety moj przyjaciel nie miał tego szczescia... miał 21 lat. mysle ze kilka osob powinno go kojarzyć jakis czas temu byl ze mna na wtorkowym spocie.
a tutaj jego zdjecie z borska '08
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8c3 ... e5eda.html
do konca jeszcze sprawnosci fizycznej nie odzyskalem ale takie obrazenia to nie obrazenia.
do miłego. pozdro i wszystkiego dobrego
https://t.me/pump_upp
Trolix, myślę że mogę tu powiedzieć w imieniu wszystkich, jesteśmy z Tobą, przykro mi z powodu Twojego przyjaciela... mam nadzieję że szybko wrócisz do zdrowia, jakby coś było trzeba to daj znać... trzymaj się ciepło ... 

- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Trolix przykra sprawa
Wracaj jak najszybciej do pełni sił i zdrowia.
Trolix trzymaj się! [*]
W sobotę moja mazdeczka przejechała 1000km. jednego dnia jestem z niej dumny
pojechałem z przyjacielem po RX-8 pod granice niemiecką. Więc będziemy mieć nowego członka Klubu. Mazda jest piękna ale sami będziecie mogli zobaczyć.może na najbliższym spocie czyli jutro
wrzucił bym fotki z trasy bo troszkę robiłem.Ale to później. Pozdrawiam wszystkich 
Czas leczy rany a pamięć w nas pozostaje
,szybkiego powrotu do zdrowia będzie 

Naprawiłem Miatę
, więc jutro jestem.
Mi by pasował Torwar.
P.S.
Trolix dobrze że nic Ci nie jest.
Mi by pasował Torwar.
P.S.