PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Niedziela 12:00 spocicho ? 
W niedziele to się idzie na wybory a potem do kościoła lub na odwrót (może proboszcz podpowie na kogo głosować
). Po za tym 19-20 czerwca jest piknik lotniczy nad Wisłą, więc chyba zmienimy miejscówkę bo na dół nie zjedziemy, nawet stary most w niedziele jest wyłączony z użytkowania od 5 do 19. Ja oczywiście się pojawię tylko prezes niech wymyśli gdzie mamy się spotkać 

- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
A ja bede się kręcił na pokazach 
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Super Artur, może uda nam się gdzieś spotkać
Myślałem nad tym, żeby podjechać jeszcze do Miałkówka, przy okazji można spróbować ich kuchni
, ale to już jak będziecie chcieli. Ja tak czy inaczej w niedzielę na pewno tam pojadę
Co do miejsca, może spotkajmy się na myjni na Seacie, jeżeli się wszyscy wybierzemy do Miałkówka to przynajmniej blisko będzie na nowy most 
Myślałem nad tym, żeby podjechać jeszcze do Miałkówka, przy okazji można spróbować ich kuchni
To już w Galerii którejś się spotkajmy bo myjnia w niedziele będzie zawalona autami 
Mnie to wsio rybka, niech będzie galeria Wisła, tam gdzie zawsze i godzina taka sama jak zawsze 
Kulun napisał(a):<płacze>moja madzia miała stłuczkę i niestety mnie nie będzie (nic poważnego prawe oczko potłuczone i zderzak). Jeździć nie może bez tego. Za tydzień już powinna być.
![]()
![]()
![]()
![]()
Asię cieszy
O w mordeczkę
Kulun napisał(a):no już mechanik jest umówiony mam nadzieje że wszystko szybko i sprawnie pójdzie

Aaaa i pytanie do obecnych na spocie, czy reflektujecie wypadzik do Miałkówka ?
No ja jestem za bo te stare miejscówki mnie znudziły, przynajmniej zobaczy się co jest na miejscu
.
toster01 napisał(a):Spoko. Mi pasi. Tzn., że Ci co nie jadą na biwak, to nie mogą jechać też na spot jutro?
Wszyscy mogą, ale skoro są chętni na spot, przy okazji spytałem
Dzięki za spocik i wspólne żarełko w Miałkówku, które było mniam 
Michał, a spotkanko bylo tak blisko
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001