swiatla mijania, jaka zarowka? 01` sportive

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez michalek » 7 maja 2010, 13:31

Witam.
samochod kupilem 4mich temu z zamontowanymi xenonami, we wtorek zatrzymala mnie policja i odebrala dowod rejst mam problem gdyz musze zrobic przeglad a po zdemontowaniu xenoinow zaden typ zarowek mi nie pasuje h1, h7 i h4 tez jakas za duza...
jaka zarowke zalozyc? jaka powinna byc? moze jakiegos gniazda brakuje?
Początkujący

Od: 6 paź 2008, 17:16
Auto: 323F 2.0 DOHC 01`

Postprzez Jacekm_ » 8 maja 2010, 16:47

H7 z dodatkową przejściówką do wtyczki – tak jak pisałeś, brakuje gniazda, czyli tej przejściówki.
Forumowicz

Od: 6 paź 2008, 17:56
Auto: mazda dwa zero

Postprzez michalek » 8 maja 2010, 17:50

no tak tez myslalem. Dzieki wielkie
Początkujący

Od: 6 paź 2008, 17:16
Auto: 323F 2.0 DOHC 01`

Postprzez copyfield » 18 maja 2010, 07:52

michalek napisał(a):Witam.
samochod kupilem 4mich temu z zamontowanymi xenonami, we wtorek zatrzymala mnie policja i odebrala dowod rejst mam problem gdyz musze zrobic przeglad a po zdemontowaniu xenoinow

Wymienić to dla świetego spokoju, ale swoją drogą to woziłem z sobą wydruk dyrektywy UE odnośnie xsenonów i 3 razy pomogły. Swoją drogą miśki mają odgórne polecenie zatrzymywać jak nie nie ma spryskiwaczy i koniec- zakupiłem lipne od....Tico z maski na szybke przednie i też przeszły.
\najlepiej to wstawić soczewki i mieć swojego znajomka w stacji kontroli który wbije w dowód XSENON i świety spokój pod warunkiem że są światełka dobrze ustawione wytyczne odnosnie xsenonów tyczą jedynie producentów ale to temat RZEKA tak jak światełka dzienne z LED niby jest OK ale jak się czepią to calówką mierzysz a misiek i tak jest upierdliwy jak nie masz w dowodzie <faja>
copyfield