<center>

</center>
P.S.
Szczególne podziękowania dla Anade za sesję fotograficzną z udziałem nieszczęsnego filtra przeciwpyłkowego
www.mazdaspeed.pl
No nie masz.diesel napisał(a):Wydaje mi się że filtra tam nie ma
To jest mało istotne , wazne ze masz filtr.Anade napisał(a):Ja o dziwo nie mam na motylki
Jaksa napisał(a):P.S. Te przewody ktore tam widać to jakies Car Audio?
((((SMOKE)))) napisał(a):A u mnie jest filtr przeciwpyłkowy?
Bo nie wiem czy wszczynać poszukiwania
Globy napisał(a):Madrzy ludzie mowia, ze nie mamy
Moze fachowe odgrzybienie układu załatwi sprawę ( w punkcie usługowym klimatyzacji )diesel napisał(a):dlaczego tak jedzie jakby stęchlizną
Do podszybia zaglądałem ale od strony kierowcy pod silnikiem wycieraczek łapy nie wkładałem więc jeszcze tego wypróbuje... anóż tam coś siedziBriareos napisał(a):To proponuję, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, odkręcić podszybie i tam zajrzeć.
Sęk w tym, że pierwsze co zrobiłem to pojechałem do punktu obsługi klimatyzacji i zażyczyłem sobie profesjonalne odgrzybienie układu.Jaksa napisał(a):Moze fachowe odgrzybienie układu załatwi sprawę ( w punkcie usługowym klimatyzacji )
Tego tez spróbuje choć kojarzy mi się to bardziej z leczeniem objawowym niż leczeniem przyczyny... ale cóż jak nie da się inaczej...Globy napisał(a):http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59223392
Na to pytanie więdzej odpowiedzi uzyskasz w dziale 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6.Mev napisał(a):A Powiedzcie mi czy, w Xedosie 6...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość