Kogo widziałem / widziałam
Pozdrowienia dla Madzi KR47... widzianej dziś na ul.Strzeleckiej rano ładna koleżanka 
- Od: 26 kwi 2009, 19:27
- Auto: Honda Civic V Gen Sedan
Pozdrawiam Xeda 9 na niebieskich podkladkach widzianego na Malborskiej ok. 12, czarna 6 kombi tez na niebieskich podkladkach zmierzajaca w kierunku CH Targowek ok. 12, niebieska 3 rowniez na niebieskich podkladkach za ktora stalem na wjezdzie na Glebocka, a pozniej jechalem az do CH Targowek ok. 17.
Oczywiscie Krzyska z 6 i Sebastiana z niebieskiej 3 z ktorymi to sie dzisiaj spotkalem
Ps. Wszystkie spotkane przeze mnie Mazdy byly lsniace i czyste
Oczywiscie Krzyska z 6 i Sebastiana z niebieskiej 3 z ktorymi to sie dzisiaj spotkalem
Ps. Wszystkie spotkane przeze mnie Mazdy byly lsniace i czyste
- Od: 16 mar 2008, 01:11
- Auto: BA KF 95'
pozdro dla Gibsonga i jego 626, który atakował na drive do McDonalds ul. Radzyminska dzis okolo 12. Jakas promocja była
Bo mi nic nie wiadomo. Wychodzilem wlasnie i stalem na pasach na Młodzieńczej jak pokazales sie na widowni 
-
Szalotka
Godzina 1:08. Widziana Mazda 323F BA koloru zielono-niebieski (po pijaku i kiepskim oświetleniu ciężko stwierdzić), taki jak Majkiego na Smulsku (ul. Pływacka [...]) Pod bocznymi kierunkowskazami białe naklejki klubowe, na blendzie obok tylnego p-mgłowego, czarna naklejka (wszystkie Grupy Łódzkiej), Brak klubowych podkładek (jakbym miał akurat przy sobie, to bym podmienił
)
Uczciwego klubowicza i właściciela wyżej wymienionej, proszę o przyznanie się do winy
Uczciwego klubowicza i właściciela wyżej wymienionej, proszę o przyznanie się do winy
- Od: 11 sie 2009, 00:46
- Auto: MX-3 B6-DE
Riki
Warto był spot klubu suzuki swift na którym dawno nie byłem i sporo ludzi było co ich dawno nie widziałem, po za tym zostałem przewieziony prawdziwym STI co również jest fajnym przeżyciem szczególnie na cargo, zbiera się auto nie ma kwestii.
Warto był spot klubu suzuki swift na którym dawno nie byłem i sporo ludzi było co ich dawno nie widziałem, po za tym zostałem przewieziony prawdziwym STI co również jest fajnym przeżyciem szczególnie na cargo, zbiera się auto nie ma kwestii.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Pozdrowienia dla koleżanki widzianej dzisiaj około 12:00 na Inowłodzkiej w czerwonej M3 na blaszkach WWL******.
Czasem trudniej niż przyznać się do własnych błędów jest je pojąć.
Oddam za przysłowiowego zeta zamykany pojemnik na napoje w tunel do M6
Oddam za przysłowiowego zeta zamykany pojemnik na napoje w tunel do M6