LUBIN – spotkania regionalne
Koledzy dziś byłem na meczu w Lubinie jako kibic Piasta i musze powiedzieć,że macie świetny stadion 
- Od: 5 sty 2007, 18:46
- Auto: Było : Punto I Prelude II gen Audi 200 5000s , 323F BA , E46 .
Jest : Punto II , Bravo II 1.4 Turbo :)
ja tam jeszcze nie widziałem klonikaPinki napisał(a):Vein od kilku dni po Jaworze wozi się prawie klon Twojej. Kolorek identyko tylko blendę też ma w kolorze.
- Od: 23 mar 2009, 13:02
- Auto: Mx-3 1,6 1993r
Zapraszam do wspólnych rozmów w naszej regionalnej czaterii
--> viewtopic.php?f=62&t=93086
- Od: 4 sty 2007, 17:31
a spróbuj na innej przeglądarce , mi odkąd zmieniło sie forum nonstop się coś kaszani ale jak zaktualizowałem opere to już mniej problemów 
Brym
Widzę, że parę osób mnie wspomina więc wyjaśniam co następuje :p
Oczywiście jak wiecie mam sezonowy najgorszy okres w pracy, zaczynam nowy semestr. Żeby tego było mało to w tym roku jeszcze doszło mi milion wymysłów i kparysów szefostwa co owocuje w tej chwili oczekiwaniem na szefową z wypisanym już drukiem w którym chce rozwiązać umowę o pracę... Tak więc jest mało ciekawie tym bardziej że wracam po nocach do domu i po 12-13 godzinach w pracy przed lapkiem mam zakaz siadania w domu do kompa.
Modem nie jestem bo zrezygnowałam z moderowania z racji braku czasu. Nie dość, że praca to jeszcze powolne przygotowania do ślubu i dużo zmian osobistych – więc trochę się zmienia.
Jeżeli chodzi o francoline to wycieła numer i po raz kolejny chyba padła uszczelka pod głowicą. Nie zagrzała się ani nic ale objawy lekkiej utraty mocy itd znam na pamieć tak samo jak wygląd swojego silnika od środka ...
Jeżeli ktoś by chciał to sprzedam ją na części albo przeszczepy, bo nie mam czasu ani kasy żeby ją robić. tym bardziej że w domu są dwa inne auta a ja odkładam na sakramentalne TAK.
Joszi może ty chcesz tanio częściowy zamiennik do swojej mx3? W sumie mi zależy na sprzedaniu bo nie chce bulić OC. Handlarz powiedział, że zabiera ją na części za 1500 zł ( lampy pogoni i ma już 600 a gdzie reszta)... więc jak coś się bez problemu dogadamy.
No chyba, że znacie kogoś jeszcze innego kto by był zainteresowany, jest na chodzie – jeździ itd.
Jak coś to piszcie do mnie na priva ada-s@tlen.pl – bo to odbieram praktycznie codziennie tutaj rzadko kiedy obecnie mam czas się zalogować. A co do spotkania wiosennego w te ciepłe mroźne dni to jak tylko dostanę cynk będę myśleć bo za taką ekipą tęskno mi jak diabli
Z mniej ciekawych spraw to się odchudzam
No to borem lasem wracam do pracy <zły>
Widzę, że parę osób mnie wspomina więc wyjaśniam co następuje :p
Oczywiście jak wiecie mam sezonowy najgorszy okres w pracy, zaczynam nowy semestr. Żeby tego było mało to w tym roku jeszcze doszło mi milion wymysłów i kparysów szefostwa co owocuje w tej chwili oczekiwaniem na szefową z wypisanym już drukiem w którym chce rozwiązać umowę o pracę... Tak więc jest mało ciekawie tym bardziej że wracam po nocach do domu i po 12-13 godzinach w pracy przed lapkiem mam zakaz siadania w domu do kompa.
Modem nie jestem bo zrezygnowałam z moderowania z racji braku czasu. Nie dość, że praca to jeszcze powolne przygotowania do ślubu i dużo zmian osobistych – więc trochę się zmienia.
Jeżeli chodzi o francoline to wycieła numer i po raz kolejny chyba padła uszczelka pod głowicą. Nie zagrzała się ani nic ale objawy lekkiej utraty mocy itd znam na pamieć tak samo jak wygląd swojego silnika od środka ...
Jeżeli ktoś by chciał to sprzedam ją na części albo przeszczepy, bo nie mam czasu ani kasy żeby ją robić. tym bardziej że w domu są dwa inne auta a ja odkładam na sakramentalne TAK.
Joszi może ty chcesz tanio częściowy zamiennik do swojej mx3? W sumie mi zależy na sprzedaniu bo nie chce bulić OC. Handlarz powiedział, że zabiera ją na części za 1500 zł ( lampy pogoni i ma już 600 a gdzie reszta)... więc jak coś się bez problemu dogadamy.
No chyba, że znacie kogoś jeszcze innego kto by był zainteresowany, jest na chodzie – jeździ itd.
Jak coś to piszcie do mnie na priva ada-s@tlen.pl – bo to odbieram praktycznie codziennie tutaj rzadko kiedy obecnie mam czas się zalogować. A co do spotkania wiosennego w te ciepłe mroźne dni to jak tylko dostanę cynk będę myśleć bo za taką ekipą tęskno mi jak diabli
Z mniej ciekawych spraw to się odchudzam
No to borem lasem wracam do pracy <zły>
In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
Joszi kiedy montujesz turbo zestaw 
Będziesz w Krzywej na rozpoczęciu sezonu ?
Będziesz w Krzywej na rozpoczęciu sezonu ?
- Od: 30 maja 2008, 22:59
- Auto: 323f 1.5i 1995
Joszi napisał(a):cóż. zostaje mi pogratulować....co już zrobiłem twojemu przyszłemu mężowiw warsztacie
autka nie chcę. jestem zadowolony ze swojego. chyba że co to na podmiankę fotele i tapicera. zapłace
ja nie wiem co wy tam robicie – on zawsze mówi, że jedzie do ciebie samochód naprawić
In this white wave I am sinking...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
anonimka napisał(a): on zawsze mówi, że jedzie do ciebie samochód naprawić– i zawsze wraca zadowolony
Kiedyś z ojcem mojej dziewczyny mieliśmy taki szyfr, że jak umawialiśmy się na "sprzątanie garażu" to wiadomo było, że trzeba się w monopolowym przed tym sprzątaniem zaopatrzyć
- Od: 25 lip 2007, 18:24
- Auto: Mx-3 K8-t
No to jest prawdopodobne
BTW: 11 kwietnia KRZYWA – lotnisko – otwarcie sezonu. Najprawdopodobniej będe jechał szukam chętnych Lgomowiczów?
BTW: 11 kwietnia KRZYWA – lotnisko – otwarcie sezonu. Najprawdopodobniej będe jechał szukam chętnych Lgomowiczów?
Mazda 323 1.5 85' ==> Mitsubishi Lancer 1.5 88' ==> Mazda 323 F 1.6 16v 91' ==> Mazda 323 F 2.0 V6 Lantis 97'==>BMW 318i E46 02'==> bedzie mps
- Od: 28 maja 2007, 12:58
- Auto: Bayerische Motoren Werke
Nas najprawdopodobniej nie będzie na otwarciu sezonu, ale może zrobimy jakiś spot wiosenny we własnym gronie? 1 kwietnia na przykład 
- Od: 3 mar 2007, 12:21
- Auto: Toyota Corolla E12
Vein napisał(a): 1 kwietnia na przykład
no niestety środek tygodnia ja wypadam, zwłaszcza ze do roboty na 18.oo
Mazda 323 1.5 85' ==> Mitsubishi Lancer 1.5 88' ==> Mazda 323 F 1.6 16v 91' ==> Mazda 323 F 2.0 V6 Lantis 97'==>BMW 318i E46 02'==> bedzie mps
Konspi gdzie usłyszałeś/wyczytałeś o krzywej?? MTJ i ja też jedziemy. Z tego co wiem zjadą się ludziki z: Legnicy, Bolesławca, Lubania, Jeleniej Góry, Wałbrzycha i Jawora. Będzie grubo. A na dodatek Dexter zabiera swój sprzęcior, więc będzie można będzie zmierzyć swoje nagłośnienie.
www.mtj.auto.pl
- Od: 7 lut 2008, 01:20
- Auto: była eFka BaGietka '92 jest
Accord CG8 1.8 16V
http://www.streetteam-bc.pl/forum/viewt ... f=36&t=693 specjalnie dla Ciebie Pinki
możliwe że z Lubina będzie jechać kilka autek