Bartg napisał(a):od rana sie zastanawialem, co za awizo mi zostawili w skrzynce,
no w Łodzi obrodzi w karty
Bartg
Ki_niunia
Madzia
Borys
Widzewianka
Krynio (wreszcie
gajos
www.mazdaspeed.pl
Bartg napisał(a):od rana sie zastanawialem, co za awizo mi zostawili w skrzynce,
steven napisał(a):no ja dzisiaj przeczyściłem samoregulatory, ale chyba nie obejdzie się bez wymiany na nowe... puki co trzymają, zobaczymy tylko jak długo
A tak z innej beczki, to podniosłem dziś maskę i na silniku znalazłem łupiny od orzecha włoskiego, jakiś mały ssaczek zadomowił mi się pod maską :p dobrze, że puki co przewodów nie wcina
Antek 1.5 napisał(a):A co do fajnych akcji....zaliczam dziś pytanie mojej mamy – ty masz silnik z tyłu, czy z przodu...?
Antek 1.5 napisał(a):A co do fajnych akcji....zaliczam dziś pytanie mojej mamy – ty masz silnik z tyłu, czy z przodu...?![]()
Azaroth napisał(a): Gajos trzymał poziom – godne zastępstwo
Bartg napisał(a):Jednak nie lubie SS-2, zjezdzam na styk, wjezdzajac juz styku brakuje i zawadzam podwoziem
steven napisał(a):l86 porób tylko trochę fotek Mazdy, nic się nie podlizując, wg. mnie najładniejsza Mazda Ziemi Łódzkiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd