EDIT: co zlego to nie ja
BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Jacol, jakby co bylbys chetny na gokarty w piatek o 19:00? Rzucilem dzisiaj taki temat kilka stron wczesniej ale na razie odzew zerowy – wszyscy zachwycaja sie rx'em Pit'a – trzeba poczekac az stan podniecenia opadnie
gratulować będziecie mi dzisiaj, jak wszystko pójdzie dobrze 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
sq2jul napisał(a):Jacol, jakby co bylbys chetny na gokarty w piatek o 19:00?
Julek, przed 1-wszym to ja odpadam
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):sq2jul napisał(a):Jacol, jakby co bylbys chetny na gokarty w piatek o 19:00?
Julek, przed 1-wszym to ja odpadam
oki doki
aleś ty się nakręcił na te gokarty 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
mam juz inny pomysl jako alternatywe dla gokartow... ale na razie nic nie mowie – sam musze sprobowac i rozeznac sie w temacie
ale moze byc fajnie 
ło Fuc...... Pit ja chce to zobaczyc NA ŻYWO!! Kiedy mozna podjechac na prezentacje?
uuuu już się boję co Ty wymyślisz
People_Hate_Me chyba nie ma osoby, która by nie czekała na prezentację, a tak się wszyscy nabijali z "samochodu widmo"
People_Hate_Me chyba nie ma osoby, która by nie czekała na prezentację, a tak się wszyscy nabijali z "samochodu widmo"
montanka ja sie nie nabijałem
ja cały czas go dopinguje i czekam
a tak pozatym PIT super że zmieniasz z biturbo na pojedyńczą
Tylko pytanie czy nie będziesz miał mega laga
?
a tak pozatym PIT super że zmieniasz z biturbo na pojedyńczą
People_Hate_Me napisał(a):a tak pozatym PIT super że zmieniasz z biturbo na pojedyńcząTylko pytanie czy nie będziesz miał mega laga
?
pamietaj ze to auto kreci sie w okolicach 10k rpm...
sq2jul ja jestem chetny na spota o kazdej porze dnia i nocy ale nie w piatek.wiec jak cos mozna by to wrzucic w inny termin(chociaz w piatek i tak pewnie na chwilke wpadne
)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Suloo, co z tą pizzą? 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Suloo napisał(a):zobaczymy jaki bedzie odzew pozostalych
skoro piatek Ci nie pasuje, to zaproponuj inny dzien – odzewu nie bedzie, zadnego
Olka ty żyjesz?? 
montanka napisał(a):Olka ty żyjesz??
żyję, żyję...

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
intensywnie to ja cię
bo o tobie ani widu ani słychu ostatnio!!

intensywność może się przejawiać w różny sposób
spoko, wylezę z podziemia niedługo to się pojawię
spoko, wylezę z podziemia niedługo to się pojawię
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"