Kogo widziałem / widziałam
Dobrze ze o nią zona nie jest zazdrosnatatian napisał(a):Dzisiaj na bazarku Szembeka miałem osobistą przyjemność przywitania z Panem Jaksą oraz ... z jego szósteczką

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Pozdrowienia dla kierownika czerwonego RX8 WU, którego dziś wpuściłam przed siebie z pasa do skrętu w prawo na pas do jazdy na wprost, na Jerozolimskich przed PL.Zawiszy ... i który nie raczył nawet zamrygać awaryjnymi w geście podziękowania... 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
pozdrawiam strOOsia[ którego zaparkowaną Madzinę widziałem nieopodal Areny Atlas w Łodzi, oraz również niebieska BA na podkładkach z rejestracją EBE stojącą nieopodal 
Pozdrowienia dla widzianej wczoraj turkusowej 323F BA, blaszki WB, zaparkowanej na Świętokrzyskiej
była na podkładkach
Pozdrowienia dla hondziarzy spotkanych dziś na Wiertniczej
Oraz dla alinoe

Oraz dla alinoe

malutka napisał:
Byś chociaż pomachała a nie totalna zlewa język Trąbić już nie dałem rady bo mi klakson padł krzywy
o cholera, to byłeś ty??

malutka napisał(a):więc się tylko uśmiechnęłam
Ty się do wszystkich uśmiechasz
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Jedyna usmiechnieta osoba po wprowadzeniu buspasa w Warszawie na trasie Ł.BratCukierka napisał(a):Ty się do wszystkich uśmiechasz

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Pozdrawiam właściciela przepięknej czarnej 6 (GG) nr. rej WUxxx widzianej dziś na skrzyżowaniu Żwirek/Racławickiej w okolicach godziny 12.00... nie widziałem drugiej takiej "szóstki"... gratuluję.
Pozdro dla waldeza którego dogonilem dzisiaj oplem (tak, jezdze oplem bo zmielilem skrzynie w madzi
)
Ale cos waldez nie miales wesolej miny

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Pozdro dla waldeza którego dogonilem dzisiaj oplem (tak, jezdze oplem bo zmielilem skrzynie w madzi![]()
)
Waldez dałeś sie ...
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Tam tez stoją ...malutka napisał(a):Bo jeżdżę siekierkowskim
Pozdrawiam Tatiana ktorego widziałem dzisiaj w korku na Grenadierów.
Dzisiaj na Okrężnej robity Xedos 
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
pozdrowienia dla kierowcy z zielonkawej mazdy 323f na czerwonych podkładkach widziana wczoraj na ul. Towarowej około 17.20 
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
Pozdrowienia dla kierowcy 323F BA ciemnej WWY na niebieskich podkładkach z naklejką na szybie widzianego w zielonce