Falcon napisał(a):i jeszcze co on do lusterka przyczepił..
wstyd...

www.mazdaspeed.pl
Falcon napisał(a):i jeszcze co on do lusterka przyczepił..
Goral_Osielsko napisał(a):A co z uloteczkami bo ja moge we wszystkich samochodach w bdg powkłądac za wycieraczki
Falcon napisał(a):wkładanie ulotek jadącym samochodom za wycieraczkę
sq2jul napisał(a):ja tez dziekuje za spotkanie, bylo bardzo fajniePodziekowania dla ekipy z Torunia oraz Bartosza i jego malzonki za to, ze chcialo sie Wam odwiedzic Bydgoszcz
A Ci co sie zapowiedzieli i nie przyjechali, na nastepnym spocie maja komisyjne krecenie wora!!!!
Pit napisał(a):Arek: tel. 604979241, Miechowska.
yasko napisał(a):Miałem dziś nieprzyjemną sytuację na drodze i mam starte ranty felg.
yasko napisał(a):Gdzie w Bydgoszczy mogę podjechać na prostowanie i malowanie felg, malowanie spojlera i nakładki na próg?
yasko napisał(a):Jeszcze jedno:
Czy ktoś wybiera się na wyścigi na 1/4 mili do Borska.
Na liście startowej widziałem five'a. Był w kategorii rwd i moc coś koło 250 KM. Czy to nasz five?
yasko napisał(a):Gdzie w Bydgoszczy mogę podjechać na prostowanie i malowanie felg
yasko napisał(a):malowanie spojlera i nakładki na próg?
sq2jul napisał(a):five jest tylko jeden takze to on oczko
5 napisał(a):yasko napisał(a):Gdzie w Bydgoszczy mogę podjechać na prostowanie i malowanie felg
Arek: tel. 604979241, Miechowska
Fiveopac napisał(a):Chodźmy kuźwa z RAZ na kartingi! Trza się czasem wyluzować zeby
Toć możemy
sq2jul napisał(a):kak wiela za kartingi?
Fiveopac napisał(a):Czyli o 18 na luczniczce a ew. gokart na 19
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd