Pit napisał(a):Dlaczego nikt się nie zachwyca moim RX'em?![]()
hehe
<b>Pit</b>, po prostu bajka.

sq2jul napisał(a):przeciez to jest auto widmo – podobno gdzies jest ale nikt nigdy go jeszcze nie widzal![]()

www.mazdaspeed.pl
Pit napisał(a):Dlaczego nikt się nie zachwyca moim RX'em?![]()
hehe
sq2jul napisał(a):przeciez to jest auto widmo – podobno gdzies jest ale nikt nigdy go jeszcze nie widzal![]()
szkodnik_byd napisał(a):no nic jak by co do wyjazdu sie zmienilo to dajcie znac ja po 3 dniach i 8 godzinach snu lece w koncu w kime czas odpoczac przed sobota choc i tak za wiele nie pospie ;p
montanka napisał(a):któryś z was chłopcy miał mi dac numer do dobrego mechanika, ale za nic w świecie nie pamiętam którya bardzo potrzebuję, bo Madzia ma straszne ałka ;(
do wymiany: tylny lewy amortyzator lub sprężyna, przednia lewa końcówka wachacza, przedni prawy przegub, jakieś uszczelki w skrzyni biegów i coś tam chyba jeszcze ;(
yasko napisał(a):montanka napisał(a):któryś z was chłopcy miał mi dac numer do dobrego mechanika
Wg mnie to miałbyć posiadacz MX-6 z białą skórą w środku
farciarz napisał(a):Kurcze...chyba trzeba naprawdę wrócić do Polski na stałe ( za jakis bliżej nieokreślony czas )...bo tych spotów to mi naprawdę cholernie brakuje:P
montanka napisał(a):...powiedz mi chociaż co to jest ta wakupompa, żebym blondynki z siebie nie zrobiła
RULES napisał(a):Krzysiu to kiedy wracamy ?
montanka napisał(a):jeżeli chciałabym wszystko naprawić to mam 2,5 tys szykować
yasko napisał(a):[Czy kolega od MX-5 (sorki ale znów nie pamętam imienia) bez turbiny też robił zdjęcia. Czy możemy liczyć na linka do nich?
RULES napisał(a):farciarz napisał(a):Kurcze...chyba trzeba naprawdę wrócić do Polski na stałe ( za jakis bliżej nieokreślony czas )...bo tych spotów to mi naprawdę cholernie brakuje:P
Krzysiu to kiedy wracamy ?
Jesli chodzi o spoty to jak najbardziej tylko pamietajcie nie zapraszajcie Fiva bo nie umie sie zachować i podkrada HOT WINGSY z talerza hehe
Dzieki wszystkim za tak liczny spot.
Pozdrawiam
farciarz napisał(a):Pit...jak tam sprawa mojego przeglądu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd