Kogo widziałem / widziałam
Pzdr wszystkich kierownikow i kierowniczki mijanych wczoraj na trasie Włocławek-Kielce (ach te korki w Łodzi i nie tylko)
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Pozdrawiam właścicieli Mazd widzianych dziś na trasie Wetlina-Wawa.. konkretnie.. niebieska BJ DiTD nr rej. RZxxx widziana w okolicach Rzeszowa około godziny 10.00, następnie czerwona EC K8 kolegi "Michaś" (nie przekręciłem nicka?) z którym miałem przyjemność zamienić kilka zdań na stacji pod Rzeszowem
była jeszcze eFka BA nr rej. WORxxx w Tarnobrzegu...
Nie mogliście mnie poznać ponieważ podróżowałem srebrnym Mondeo..
Antypozdrowienia dla pajaca w BA nr rej. WRAxxx widzianego w Radomiu... takim kierowcom powinni zabierać prawa jazdy...
P.S
Pozdrowienia dla... cholercia chyba zielonej? GFki na Małopolskich blachach widzianej w okolicach Wisły kilka dni temu
jechałem GFką i mrugałem dłuuugimi.. 
Nie mogliście mnie poznać ponieważ podróżowałem srebrnym Mondeo..
Antypozdrowienia dla pajaca w BA nr rej. WRAxxx widzianego w Radomiu... takim kierowcom powinni zabierać prawa jazdy...
P.S
Pozdrowienia dla... cholercia chyba zielonej? GFki na Małopolskich blachach widzianej w okolicach Wisły kilka dni temu

Riki napisał(a):Antypozdrowienia dla pajaca w BA nr rej. WRAxxx widzianego w Radomiu...
Nie stresuj sie, Radom znany
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Pozdrowienia dla nowej "6" z podkładkami klubowymi na blachach NEL ***** widzianej ok godz. 19.30 na Alei JP II usmiech
palczak?
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Myjk napisał(a):Ough... musiałem zagłuszyć ból głowy muzyką i pewnie dlatego nie słyszałem.
W którym miejscu to zaszło i czym śmigałeś?
na wysokosci Orlenu Cie zobaczylem i odrazu podjechalem obok Ciebie i ze 3 razy zatrabilem
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
A ja przejechałem 1200 km w tym tygodniu na trasie Pajęczno-Konin-Inowrocław-Bydgoszcz-Koszalin- Kołobrzeg ... i nie spotkałem ani jednej MX3 ;( ... ale minąłem dużo dużo innych Madzi – i dla ich kierowców serdeczne pozdrowienia. Było ich tyle że tablic nie zdołałem spamiętać 
<Virtus de paX>
- Od: 24 kwi 2009, 10:33
- Auto: Mazda MX3 V6 24V DOHC '93r.
Speed rowniez pozdrawiam, niestety nie widzialem
I pozdro dla Adasia ktorego spotkalem 2 razy w ciagu ostatnich 3 dni
I pozdro dla Adasia ktorego spotkalem 2 razy w ciagu ostatnich 3 dni
- Od: 21 sty 2008, 15:11
- Auto: 323F BA 2.0 V6 DOHC 144KM
Pozdrowienie dla ciemnej 323F BA rej. SH xxxxx stojącej na parkingu REAL obok autostrady w Katowicach około 12:30
Pozdrowienia dla ciemnej 626 GE rej EL xxxxx jadącej do Łodzi od południa autostradą. Mijaliście nas na 389 km.Niby jechałem niepozornym Nissanem, ale podkładki klubowe ma
Pozdrowienia dla ciemnej 626 GE rej EL xxxxx jadącej do Łodzi od południa autostradą. Mijaliście nas na 389 km.Niby jechałem niepozornym Nissanem, ale podkładki klubowe ma
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Pozdrawiam mijane wczoraj Madzie na trasie Kielce-Piotrków-Koluszki-Ozorków-Włocławek, było ich sporo
szczególnie pozdrawiam czerwona 121 na numerach TKNxxx mijanej na Raszówce
szczególnie pozdrawiam czerwona 121 na numerach TKNxxx mijanej na Raszówce
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
pozdrowienia dla Globuska – miło było odbyć poranną burzliwą "pogawędkę" 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Pozdrowienia dla wszystkich mazdowiczów spotkanych w sobotę i niedzielę na trasie Gdynia- Elbląg- Olsztyn- Szczytno-Kolno
pozdro
pozdro
Pozdrowienia dla białej obitej 626 na WOT widzianej dziś koło 10 w Mińsku Mazowieckim
Pozdrowienia i podziękowania dla Gronka z którym widzieliśmy się u niego w pracy oraz dla Cezara spotkanego po chwili na stacji benzynowej
Pozdrowienia i podziękowania dla Gronka z którym widzieliśmy się u niego w pracy oraz dla Cezara spotkanego po chwili na stacji benzynowej

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Pozdrówka dla granatowej 323C z niebieskimi podkładkami na deskach LLU, stojącej pod Leroy Merlin w Ursusie ok. 20.30 i stojącej tuż obok szarej 323 BG WGR (ja srebrną 6S BKL).
pozdrowienia dla wisniowej 323f bg na klubowych podkladkach z nr rej ezg..... na drodze kamien pomorski nowogard w sobote przed 9 rano
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1