Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Kazde piwo jest sfermentowane, paskudne i powoduje kaca
To jak z tematem "ktore papierochy najsmaczniejsze"
(i nie wylewam za kolnierz
)
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Żywe z browaru Amber, Koźlak i zielony kasztelan
Bardzo dobre i można pić litrami... ba zgrzewkami 
Gdy ją ujrzałem pomyślałem jesteś piękna gdy pojechałem nią na stację benzynową powiedziałem Jeju te jesteś smoczycą... Madzia Mx6 ale i tak Ją kocham:)
- Od: 20 sie 2007, 16:58
- Auto: Mazda mx 6 2,5 v6 kia pregio
khaazad napisał(a):Żywe z browaru Amber,
To fakt. Dobre jest, ale tylko z antałka bo z butli to juz nie to. Trzeba do trojmiasta wyskoczyc zeby sie napic z ubawu tego złocistego trunku bo osobiscie poza tym regionem nie spotkalem sie zeby bylo w innej postaci niz butelka. A z butelki to juz w przypadku tego browara nie mozna go nazwac zywym lecz martwym
-
Szalotka
Nie miałem przyjemności picia Żywego z beczki ale sądząc po smaku butelkowanego to musi być świetne.
Ostatnio odkryłem Łomżę... Piwo jakich mało. W ogóle najlepsze są piwa z małych browarów.
Ostatnio odkryłem Łomżę... Piwo jakich mało. W ogóle najlepsze są piwa z małych browarów.
Gdy ją ujrzałem pomyślałem jesteś piękna gdy pojechałem nią na stację benzynową powiedziałem Jeju te jesteś smoczycą... Madzia Mx6 ale i tak Ją kocham:)
- Od: 20 sie 2007, 16:58
- Auto: Mazda mx 6 2,5 v6 kia pregio
Ach te reklamy
Nie wiem gdzie w tym desperadosie ten smak piwa, chyba że moje kubki smakowe już na wymarciu.
W sumie nie jest złe, ale bardziej to siakiś soczek przypomina (czy może drinka) niż piwo.
A dzisiaj sobie kupiłem Fratera pszenicznego. I nawet całkiem niezły
Nie wiem gdzie w tym desperadosie ten smak piwa, chyba że moje kubki smakowe już na wymarciu.
W sumie nie jest złe, ale bardziej to siakiś soczek przypomina (czy może drinka) niż piwo.
A dzisiaj sobie kupiłem Fratera pszenicznego. I nawet całkiem niezły
Dobre są Bułgarskie Piwa będąc na wakacjach piłem litrami większość rodzai piwa była dostępna w 2 litrowych plastikowych butlach
w cenie ok 6 zł
jednak ze szkła smakuje lepiej .Butelki niektórych piw były otwierane jak Tymbark taką zawleczką . Ogólnie piwa pychotka smakiem przebijały większość naszych piw .

- Od: 22 sie 2009, 16:53
Łomża, Ciechan Wyborne, Perła, Kasztelan Zielony, Złoty Bażant 12%, oraz Złoty Bażant Ciemny,
a tak w ogóle to świetny browar jest w Spiżu we Wrocławiu, zawsze jak tam jestem przywozę sobie kilka butelek, tyko szybko pić muszę
bo niepasteryzowane
a tak w ogóle jak schłodzone to każde wypije,
najgorsze jakie piłem to tradydcyjne ryżowe piwo koreańskie, masakra, w
a tak w ogóle to świetny browar jest w Spiżu we Wrocławiu, zawsze jak tam jestem przywozę sobie kilka butelek, tyko szybko pić muszę
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
a tak w ogóle jak schłodzone to każde wypije,
najgorsze jakie piłem to tradydcyjne ryżowe piwo koreańskie, masakra, w
..::Born To Rise Hell::..
Żubr się Puszcza ....
W sensie ... Puszcza się Żubra czasem, sam już nie wiem, ale wiem że Żubr zawsze był wspaniały smakowo, tyle, że kiedyś miał bardziej wspaniałą cenę niż teraz.
A tak na poważnie to mam takie pytanie odnośnie piwka :
Jakiś czas temu na Helu barman zaproponował mi piwo z sokiem ...
wyśmiałem go że to dla kobiet ...
A on na to że da mi taki sok że na pewno mi posmakuje, no i nalał mi browara z sokiem korzennym ....
Do dzisiaj nie mogę go nigdzie znaleźć na śląsku
Ma może ktoś namiar na taki specyfik
Jeśli tak to szczerze polecam i sam chętnie skorzysatam, na prawdę niepowtarzalny smak
W sensie ... Puszcza się Żubra czasem, sam już nie wiem, ale wiem że Żubr zawsze był wspaniały smakowo, tyle, że kiedyś miał bardziej wspaniałą cenę niż teraz.
A tak na poważnie to mam takie pytanie odnośnie piwka :
Jakiś czas temu na Helu barman zaproponował mi piwo z sokiem ...
wyśmiałem go że to dla kobiet ...
A on na to że da mi taki sok że na pewno mi posmakuje, no i nalał mi browara z sokiem korzennym ....
Do dzisiaj nie mogę go nigdzie znaleźć na śląsku
Ma może ktoś namiar na taki specyfik
Jeśli tak to szczerze polecam i sam chętnie skorzysatam, na prawdę niepowtarzalny smak

-----------------------------------------------------------
Mazda 323f GLX B6E ---> Honda Prelude V gen F20A4
- Od: 11 sie 2006, 18:48
- Auto: BB6 SiR