WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Beso chłopie, Kobylka się liczy jako praga, i jak widzę że tam na benie dolatuje Don lub Speed to mam dla nich podziw za upór.
Tak pozatym skąd wiesz że tłok pękł? zdejmowałeś czapkę?
Tak pozatym skąd wiesz że tłok pękł? zdejmowałeś czapkę?
Stała pod ścianą prężąc kakao
beso napisał(a):denerwuje ,mnie to ze na 4 spoty trzy sa po drugiej stronie wisly
czasami na 4 spoty dwa sa po tamtej .... a pomyślałeś o tych z pruszkowa i grodziska ? tez nie maja blisko a nie marudza
beso napisał(a):mozemy tez w promce sie ustawic bo jednak wieczory nie sa tak cieple, a na 4 spoty mozemy jeden zrobic pod zadaszeniem i dobrze sie pobawic i posmiac,
siedziec w promenadzie to mozemy jak jest zimno
beso napisał(a):moze byc tez parking pod realem na ostrobramskiej
jak dla mnie beznadziejne miejsce o juz lepiej w tym parku na brudnie o którym Giero wspominał
beso napisał(a):wtedy mnie wkurza wszystko bo gdzie tu sprawiedliwosc.
nie będę się powtarzać Beso .. ale każdy zawsze gdzies ma daleko, Don czy Speed jakos nie narzekaja a pojawiaja sie na spotach dosc czesto, Cezar mieszka na białołęce i też nie narzeka
PLASTER wez przybory do grilla prosze
beso napisał(a):tylko chcialbym czasami aby bylo tak ze i my zaoszczędzimybeso napisał(a):wybrac 4 najwyzej punktowane, to byloby sprawiedliwe
na paliwku
proponuje żadzej odwiedzać spalarnie to zaoszczędzisz :d
ja też nie mam najbliżej na spoty czy to do Kobyłki czy na młociny i jakos nigdy nie marudze i jestem na prawie kazdym spocie .. wiec sza juz
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Gibsong napisał(a):Kobylka się liczy jako praga

moze i ja sie jutro zjawie ale nie moge obiecac
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
ok.. juz nic nie komentuje... robcie gdzie chcecie.. a co do spalarni to poprzyjezdzaj czesciej i ocenisz czy sie scigam czy nie.. wiec prosze nie mow o moim spalaniu...
przywioze gibsong i zobaczysz, tylko nie wiem kiedy przyjade...
Pozdrawiam!!
Pozdrawiam!!
-
beso
beso napisał(a):ok.. juz nic nie komentuje... robcie gdzie chcecie.. a co do spalarni to poprzyjezdzaj czesciej i ocenisz czy sie scigam czy nie.. wiec prosze nie mow o moim spalaniu...
ajjjj tam chlopaku juz swego czasu byly wojny na forum odnosnie miejsc spotkan jaki min. ewentualnego scigania...
dlatego ja juz nic nie pisze w tym poscie narazie.. jak bede mial samochod to wtedy pomysle.. a mi LuL/u nie pasuje npGM lub CH bemowo bo tez miejscowka kiczowa, a Tobie real.. nei czaje.. i nie jest zawsze zawalony, wystarczy w podziemia zjechac.. narazie! milych spotow.!
-
beso
niestety ale bedac jakis czas temu na spocie zauwazylem ze teraz jest wiecej ludzi niz kiedys a co za tym idzie trodniej "dogodzic" wszystkim... nie ma sensu obrazac sie... jestesmy wkoncu dorosli a spoty to taka zabawa
a i rowniez nie ma co "wydzierac ryja" (za przeproszeniem) na wszystkich zeby bylo na moje (i nie pisze tego to naszych "zoltkow"
bo jak sie cos komus nie podoba to i tak oni obrywaja... )
pinky napisał(a):Ja to tylko czekam dnia ąz ktoś mi wpisze pod nickiem ten tekst
hmmm... to nie taki problem jak by się wydawało
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Gibsong napisał(a):dokładnie, spoty są dobrowolne usmiech
Popieram czasem nawet nie mam ochoty pisać (opadają mi ręce) i tylko czytam 3 strony z bezsensownymi kłótniami spoty są dobrowolne i jak ktoś nie ma chęci gdzieś jechać to nie musi nikt się za to nie obrazi jak uważa że za daleko itd. to napewno będzie w następnym tyg. gdzieś bliżej gdzie będzie odpowiadał tej drugiej osobie. PAMIĘTAJCIE JESTEŚMY GRUPĄ MAZOWSZE A NIE " MOKOTÓW,PRAGA,BRÓDNO ITD. Więc spoty są do wsztstkich podasowane a nie indywidualnie.

- Od: 5 sie 2008, 12:32
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)
marcinkosky napisał(a):teraz jest wiecej ludzi niz kiedys a co za tym idzie trodniej "dogodzic" wszystkim... nie ma sensu obrazac sie... jestesmy wkoncu dorosli a spoty to taka zabawa oczko a i rowniez nie ma co "wydzierac ryja" (za przeproszeniem) na wszystkich zeby bylo na moje (i nie pisze tego to naszych "zoltkow" oczko bo jak sie cos komus nie podoba to i tak oni obrywaja... )
dokładnie – jest więcej ludzi i każdemu się nie dogodzi, dlatego przynajmniej staramy się z Siwym robić spoty w czterech różnych miejscach...często pytamy o propozycje z Waszej strony – bo np. nie mamy czasu jeździć po mieście i szukać miejscówek, a Wy możecie jakieś fajne znać... tylko że na przełomie wiosny i lata parking podziemny czy nawet naziemny przy jakimś centrum handlowym fajną miejscówką nie jest...po zimie warto wyjść na świeże powietrze, a nie kisić się w spalinach...
zauważ beso że jak dotąd jedynie ty krzyczysz...
jak to jest, że większość potrafi się dostosować i jak im nie odpowiada miejsce to po prostu nie przyjechać, a Ty robisz dym, bo chciałbyś mieć spoty pod domem??
Lulu napisał(a):nie będę się powtarzać Beso .. ale każdy zawsze gdzies ma daleko, Don czy Speed jakos nie narzekaja a pojawiaja sie na spotach dosc czesto, Cezar mieszka na białołęce i też nie narzeka
jw
beso napisał(a):dlatego ja juz nic nie pisze
szkoda że wolisz się fochać niż uważnie przeczytać argumenty jakie Ci przedstawiam...
Misiek1986 napisał(a):PAMIĘTAJCIE JESTEŚMY GRUPĄ MAZOWSZE A NIE " MOKOTÓW,PRAGA,BRÓDNO ITD. Więc spoty są do wsztstkich podasowane a nie indywidualnie.
nic więcej do dodania...i tą dyskusję uważam za zamkniętą...

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
nie widzę przeszkód – ale to chyba bardziej w weekend, bo we wtorek zanim dobijemy się na Pruszków czy Wyszków to już będzie późno ...
Pomiędzy Pruszkowem, a Grodziskiem – w Kaniach jest fajna miejscówka na grilla
Wyszkowskiej strony nie znam za dobrze więc może yoshiwwy by nam jakiś pomysł podsunął?
Pomiędzy Pruszkowem, a Grodziskiem – w Kaniach jest fajna miejscówka na grilla
Wyszkowskiej strony nie znam za dobrze więc może yoshiwwy by nam jakiś pomysł podsunął?

Dobra. Koniec tego bo widac ze zaraz awantura sie zrobi
.Powiedziano co wiedziano. Temat zostal poruszony ostro i trzeba go grzecznie zalagodzic
.Proponuje cos takiego ze podczas danego spotu mozna na spokojnie ustalic gdzie ma byc nastepny. I nie bedzie takich akcji na forum jak ta obecna. Ale nic nie nakazuje. To tylko delikatna propozycja 
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Koniec tego bo widac ze zaraz awantura sie zrobi usmiech .
Nie widzę powodu dla którego miałaby się robić jakaś awantura...
gromaciek napisał(a):podczas danego spotu mozna na spokojnie ustalic gdzie ma byc nastepny
świetny pomysł! szkoda że wcześniej na to nie wpadliśmy! Maciek wybacz ironię – ale praktycznie na każdym spocie pada takowe pytanie i nie przynosi nic konkretnego, takowe pytanie pada również w tym temacie i również nie przynosi nic konkretnego... Stąd mój brak entuzjazmu.
Jasne możemy dzisiaj znowu o tym pogadać – może w związku z podniesioną dyskusją ludzie sobie przemyślą pewne kwestie i szczerze powiedzą co myślą co by zmienili i w jaki sposób... Bo tekstów pt "nie podoba mi się, ale nie wiem co by mi się podobało" czy milczenia, a gadania za plecami mam po dziurki w nosie... Łatwo jest powiedzieć że coś nie pasi, gorzej dać jakieś wyjście z sytuacji.