Spoty MazdaSpeed: region lubelski
Nemi od łacznej masz jakieś 70 KM ale co to dla ciebie
A biba zdaje sie w piątek hihi
AnanasQ napisał(a):Nemi chiba masz i tak najblizej wiec nie rozumiem co zadajesz dziwne pytania
Waluś napisał(a):Nemi od łacznej masz jakieś 70 KM
Miałem nadzieję, że to dalej, bo tego nawet nie odczuję, że jadę
Waluś napisał(a):A biba zdaje sie w piątek
Hmmmmm, to moja obecność staje pod znakiem zapytania
W sobotę nie ma sprawy...
Panowie krotka meska decyzja gdzie kiedy sie spotykamy
????
I pytanie glowna czy korzystamy z wypracowanych w mozole przygotowan kol.Walusia
ktory w expresowym tempie zorganizowal u siebie cala propozycje imprezy
Czy jedziemy gdzies inndziej
?????????????????
mamy do wyboru np. poj wlodawskie
Nemi chyba miales pare propozycji
I pytanie glowna czy korzystamy z wypracowanych w mozole przygotowan kol.Walusia
ktory w expresowym tempie zorganizowal u siebie cala propozycje imprezy
Czy jedziemy gdzies inndziej
mamy do wyboru np. poj wlodawskie
Nemi chyba miales pare propozycji
- Od: 11 lip 2004, 11:15
- Auto: MAZDA626GE 96r1.8 & GF 00r.SRI
Niestety ja nie będę mógł
. No chyba, że skombinujecie coś bliżej, to chętnie wpadnę na parę chwil
. Praktycznie dopiero w niedzielę bedę miał weekenda ([tiiit]), a tyle km jechać tam i spowrotem to nie bardzo... 
- Od: 10 cze 2004, 16:10
- Auto: 626 GE FS sedan
to co
Tylko August i XXX
Nemi skusisz sie
Nemi skusisz sie
to moja pierwotna propozycja:
nie wiem jak z ruchliwością na dzień dzisiejszy gdy jest tak ciepło, w każdym razie jest tam asfaltowa droga dojazdowa i asfaltowy parking, co chyba jest nie bez znaczenia przy wysokości naszych aut. Jutro może się tam wybiorę, chyba, że dziewczyna w "ferworze sesji" bardzo będzie marudzić...
Looknę jeszcze na mapkę i zobaczę czy jest jeszcze jakieś miejsce gdzie moglibyśmy się spotkać.
W każdym razie w czwartek bądź sobotę stawię się wszędzie (w granicach rozsądku i jeśli nic nie wypadnie), a w piątek tylko gdzieś blisko.
nemi napisał(a):nad jeziorem Piaseczno. Moglibyśmy się spotkać na grillu lub też ognisku (może lasu z dymem nie puścimy... ). Nie pamiętam jak jest z szerokością ulicy (baardzo nieruchliwa w tym czasie), ale myślę, że mogłoby się też odbyć małe ściganko na nieduży dystans.
nie wiem jak z ruchliwością na dzień dzisiejszy gdy jest tak ciepło, w każdym razie jest tam asfaltowa droga dojazdowa i asfaltowy parking, co chyba jest nie bez znaczenia przy wysokości naszych aut. Jutro może się tam wybiorę, chyba, że dziewczyna w "ferworze sesji" bardzo będzie marudzić...
Looknę jeszcze na mapkę i zobaczę czy jest jeszcze jakieś miejsce gdzie moglibyśmy się spotkać.
W każdym razie w czwartek bądź sobotę stawię się wszędzie (w granicach rozsądku i jeśli nic nie wypadnie), a w piątek tylko gdzieś blisko.
To moze gdzies blisko ,aby jak najwiecej nas bylo
mysle ze gdzies przy jez . piaseczno , czy sumin lub szybkie propozycje??? kolegow
i napewno wszystkim bedzie po drodze bo to odleglosc max 50km od lublina
aaaaaaaaa
hophop gdzie jest nasz serdeczny kol.Smirnoff-czas oderwac sie od pracy Juz
dzialamy panie i panowie
PIATEK,PIATEK gdzie i kiedy,godz.
mysle ze gdzies przy jez . piaseczno , czy sumin lub szybkie propozycje??? kolegow
i napewno wszystkim bedzie po drodze bo to odleglosc max 50km od lublina
aaaaaaaaa
hophop gdzie jest nasz serdeczny kol.Smirnoff-czas oderwac sie od pracy Juz
dzialamy panie i panowie
PIATEK,PIATEK gdzie i kiedy,godz.
- Od: 11 lip 2004, 11:15
- Auto: MAZDA626GE 96r1.8 & GF 00r.SRI
Ja jutro pracuje, więc sie nie wyrwe, ale propozycja z noclegami jest dalej aktualna
Jak chcecie......
Jak chcecie......
nemi napisał(a):Jutro może się tam wybiorę,
No i się wybrałem zbadać teren nad Piasecznem. Moim zdaniem to nadaje się tak sobie, bo zakichany parking jest... płatny

Ale to nie wszystko. Oto co znalazłem:

<a href = "http://andromeda.kul.lublin.pl/~nemi/piaseczno/xxx.mov">film</a>
Jaki ten świat mały
W rozmowie padł termin za tydzień, ale uświadomiłem sobie, że ja nie mogę, bo za tydzień w piątek muszę jechać do Lublina na test z angielskiego, a w sobotę mam egzamin na uczelni.
PS. Do postaci przedstawionych na zdjęciach: jeśli ktoś sobie życzy skasowania, to dajcie znać. A jeśli chcecie mieć te zdjęcia w normalnej rozdzielczości i jakości to mailik na PW i wysyłam
czyli rozumiem że mam oddać klucze od domków
czy tak
albo nie sam zabaluje
albo nie sam zabaluje

Waluś napisał(a):czyli rozumiem że mam oddać klucze od domków czy tak
Jeśli chodzi o mnie to ja mogę jechać i do Okuninki, ale mi domek i tak nie potrzebny, bo nie zostaję na noc

Chyba się skończy jak zwykle – piątek 20:30 pod McD na Puławskiej

Waluś napisał(a):albo nie sam zabaluje
Weź żonę

Jsobie zorganizowałem mikro spocik w Okunince
byłem ja i mój koleś, nasze mazdy i żony
Spocik był rewelacyjny hihihi najpierw piwko i grill pod domkiem, a potem doprawiliśmy sie na imprezkach, które odbywały sie w "miasteczku" – dancingi i te sprawy
A rano opalanko na kocyku pod domkiem i piwko ci co mogli
Żałujta że nie przyjechaliście, było by jeszcze weselej
A bania mnie boli..................

Spocik był rewelacyjny hihihi najpierw piwko i grill pod domkiem, a potem doprawiliśmy sie na imprezkach, które odbywały sie w "miasteczku" – dancingi i te sprawy

A rano opalanko na kocyku pod domkiem i piwko ci co mogli
Żałujta że nie przyjechaliście, było by jeszcze weselej
A bania mnie boli..................