mentos189 napisał(a): Kiedy by to było?
20 kwietnia byl pierwszy spot Ziemi Piotrkowskiej na ktory przybylo ponad 30 aut
www.mazdaspeed.pl
mentos189 napisał(a): Kiedy by to było?
mundi napisał(a):po pewnym wypadku który miał tam miejsce na podobnej imprezie niestety i jego teraz cisną i wymagane jest pozwolenie od Lasów Pańtwowych i Kopalni
mundi napisał(a):Chyba ,że jest ktoś z bełchatowa kto by podjechał i spytał.?
Janusz626 napisał(a):No i zonk....potwierdzone telefonicznie z Mariuszem
mundi napisał(a):po pewnym wypadku który miał tam miejsce na podobnej imprezie niestety i jego teraz cisną i wymagane jest pozwolenie od Lasów Pańtwowych i Kopalni
chyba chodzilo o jakis wypadek na motocyklowym spotkaniu gdzie ktos sie wypadkowal i zgloszona byla policja czy cos podobnego....
mundi napisał(a):Chyba ,że jest ktoś z bełchatowa kto by podjechał i spytał.?
ponawiam pytanie
Janusz626 napisał(a):Miecio dajesz do tematu i to szybko...
Mieczyslaw napisał(a):Janusz wiesz ze u mnie chceci nie brakuje, gorzej z czyms innym :/ ale mysle ze wspolnymi silami z Aga da sie cos zalatwic
Mieczyslaw napisał(a):pamietasz co Ci obiecalem i mam nadzieje ze uda mi sie spelnic ta obietnice
Mieczyslaw napisał(a):mam tez nadzieje ze do czasu spotu bedziesz mial juz blachy i zrobimy jakas rundke po PTR jak ostatnio
Mieczyslaw napisał(a):a gdzie starzy wyjadacze jak Darek, adidom, baloon nie wspominajac juz o k8?
Mieczyslaw napisał(a):co do tego pasa startowego to dobry pomysl, szkoda ze nie wypali
mundi napisał(a):Witam Panowie i Panie właśnie jestem po drugiej rozmowie z z P. Jerzym który zamieszkuje na tym lotniesku przy pierwszej mojej rozmowie na temat prywatnego spotu była od niego zgoda lecz po pewnym wypadku który miał tam miejsce na podobnej imprezie niestety i jego teraz cisną i wymagane jest pozwolenie od Lasów Pańtwowych i Kopalni sorki ale spot w tym miejscu odpada zad€żo formalnosci.
Chyba ,że jest ktoś z bełchatowa kto by podjechał i spytał.?
dcc69 napisał(a):To co robimy wypad za Częstochowe??
Czy stacjonarnie w PT??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd