Mazda 323C BA 1.5l Z5 '95r.
Jak najbardziej podstawowe mody ;] Chociaz sprezyny -30mm ciezko znalezc, predzej -40, alufelgi z rantem ok, byle nie za duzym bo optycznie zmniejsza felgę. A dolot najlepiej zalozyc airboxa np simoty + jakis markowy stozek.
no -30 albo -40
zalezy co sie znajdzie. ale nie wiecej.
ranty też raczej delikatne, do tych z niemieckiego tuningu będzie im daleko
stożek będzie markowy ale dolot raczej dłubany samemu
2 nowe fotki na 1 stronie
ranty też raczej delikatne, do tych z niemieckiego tuningu będzie im daleko
stożek będzie markowy ale dolot raczej dłubany samemu
2 nowe fotki na 1 stronie
No teraz furka wyglada super.Ja nie moge sie doczekac kiedy moja wreszcie pójdzie do lakiernika który ja pomaluje 
-
Gość
No Adamos teraz jest super
Gratuluję udanej odnowy Madzi 
a dzieki dzieki
ale jeszcze długa droga. z powodu kiepskiej pracy lakiernika było juz poprawianie, jeszcze raz malowane nadkole, a wczoraj jeszcze zobaczyłem, że czarny lakier ze zderzaka schodzi – czyli kolejna poprawka. masakra
ale jeszcze długa droga. z powodu kiepskiej pracy lakiernika było juz poprawianie, jeszcze raz malowane nadkole, a wczoraj jeszcze zobaczyłem, że czarny lakier ze zderzaka schodzi – czyli kolejna poprawka. masakra
No, ale dużo lepiej niż przed więc zawsze to już coś 
Coraz bardziej mi się ta Cetka podoba
Dobrze wygląda a po ostatnim polerowaniu jeszcze lepiej
ps. wrzuć więcej zdjęć
ps. wrzuć więcej zdjęć
No i w końcu okazało sie, że modyfikacje wejdą w zycie. I teraz mam dylemat co robić najpierw a co później
Zastanawiam sie nad takim planem modyfikacji. co sądzicie?
1.Felgi
2.Naprawa sprzęgła (szwankuje docisk albo sprzęgło cos nie halo)
3.Stożek + dolot
4.Naprawa wydechu plus wstawienie nowego katalizatora, strumienicy czy coś.
5.Sprężyny
Zastanawiam sie nad takim planem modyfikacji. co sądzicie?
1.Felgi
3.Stożek + dolot
5.Sprężyny
1.Felgi
5.Sprężyny
3.Stożek + dolot
1.Felgi
5.Sprężyny
3.Stożek + dolot
-
Gość
jest to też jakaś opcja
generalnie sprężyny sa dość drogie jak na to "czym są" i auto może dobrze też wyglądać bez -40
Naprawa wydechu to chodzi o to, że jest wgnieciony i może jakoś w ciagu kilku miesięcy stracić szczelność.
Ale na pewno finanse pozwalają na zrobienie 3 rzeczy ( w tym felg). Pewnie wyjdzie tak, że felgi i sprzęgło będą niedługo a reszta sie poczeka troche i jak coś padnie (wydech) to wtedy bedzie wydech
ale stożek lub sprężyny będą ostanie a felgi i sprzęgło pierwsze
Naprawa wydechu to chodzi o to, że jest wgnieciony i może jakoś w ciagu kilku miesięcy stracić szczelność.
Ale na pewno finanse pozwalają na zrobienie 3 rzeczy ( w tym felg). Pewnie wyjdzie tak, że felgi i sprzęgło będą niedługo a reszta sie poczeka troche i jak coś padnie (wydech) to wtedy bedzie wydech
ale stożek lub sprężyny będą ostanie a felgi i sprzęgło pierwsze
Adamos napisał(a):Ale na pewno finanse pozwalają na zrobienie 3 rzeczy ( w tym felg). Pewnie wyjdzie tak, że felgi i sprzęgło będą niedługo a reszta sie poczeka troche i jak coś padnie (wydech) to wtedy bedzie wydech usmiech
ale stożek lub sprężyny będą ostanie a felgi i sprzęgło pierwsze usmiech

Masz juz jakiś zamierzony wzór felg??
-
Gość
No powolutku Madzia pięknieje 
Adamos napisał(a):THOR a nawet bardzo powolutku...ale może sie ruszyć lada dzień![]()
Ważne, że coś tam się rusza
Całkiem niezłe, myślę, że będą pasować, ale najłatwiej będzie ocenić, jak będą w miejscu do tego przeznaczonym 
Hmmmm ktos chyba nie umie hamownii obslugiwac, wg wykresu odcinka na ~5900 czyli jakies 850 obrotow za nisko, stad tez moc absurdalnie nisko na wykresie – normalnie z5 lapie maks moc okolo 5300-5500.