www.mazdaspeed.pl
– Pluj świni w ryj a ona mówi,że deszcz pada.Nie umiesz się przyznać do błędu i wyjść z honorem.Wszystko w temacie i proszę Moda o usunięcie OT.Maciej Loret napisał(a):Trochę nie do końca. Ja zegarka nie noszę od wielu lat, choć w domu na pewno gdzieś moje zegarki leżą...
Łukasz napisał(a): Pluj świni w ryj a ona mówi,że deszcz pada.
Łukasz napisał(a):Nie umiesz się przyznać do błędu i wyjść z honorem.
Łukasz napisał(a):Chodzi o zakończenie oraz w jaki sposób(młodzież wszechpolska) tematu,który zaczełeś.
Prusiak napisał(a):Niby to polowa zimy ale czy nie czas pomyslec o letnich oponach?
Prusiak napisał(a):Zalezy mi na oponie cichej i trwalej....
Co o niej sadzicie?
Maciej Loret napisał(a):chińskimi (tajwańskimi) Nankangami...
Pajko napisał(a):Maciej Loret napisał(a):chińskimi (tajwańskimi) Nankangami...
w brew pozorom i opinii ludzi którzy swoje "ale" tworzą na podstawie testów w gazetach typu "Motor" śmiało mogę polecić oponę . Cenowo i jakościowo oceniam je bardzo wysoko , opona jest cicha dobrze zachowuję się na mokrej jak i suchej nawierzchni i
Maciej Loret napisał(a):Na jakiej podstawie twierdzisz, że to bardzo dobre opony?
Maciej Loret napisał(a):Uważasz, że testy są prowadzone niezbyt fachowo/prawidłowo, a może wręcz próbują zdołować chińskie produkty?
Maciej Loret napisał(a):Ja się za nimi nie rozglądałem specjalnie, ale nie pamiętam testu, w którym wypadłyby dobrze.
Maciej Loret napisał(a):Bo na mokrym, to nawet teściowej bym ich nie założył...
Pajko napisał(a):na podstawie użytkowania ich
Pajko napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Uważasz, że testy są prowadzone niezbyt fachowo/prawidłowo, a może wręcz próbują zdołować chińskie produkty?
przedewszytskim żadne z testów w "naszych" gazetach nie są wykonywane przez polaków a Polsce a tylko i wyłącznie tłumaczone na nasz język
Pajko napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Ja się za nimi nie rozglądałem specjalnie, ale nie pamiętam testu, w którym wypadłyby dobrze.
wg Mnie opinie innych użytkowników są bardziej miarodajne niż testy przeprowadzone w typowo torowych warunkach .
Pajko napisał(a):Widzisz a ja miałem już różne opony od Pirelli przez GoodYear'y i Uniroyal (naprawdę chyba najlepsza opona z jaką miałem styczność) po jak to mówisz chińszczyznę czyli Nankangi które są produkowane w Taiwanie i naprawdę nie widzę różnicy w zachowaniu auta na mokrej nawierzchni
Pajko napisał(a):ale naprawdę opona jeżeli ktoś użytkuje jej w typowy drogowy spokojny sposób godna polecenia nie wiem jak zachowuje sie przy predkościach typu 180-200 i wiecej czy przy jeździe pseudo sportowej bo nie użytkuje swojego auta w takich celach .
Pajko napisał(a):A co najlepsze teraz leżały mi przez chwilke goodyear'y na których pisało nic innego jak Made In China jak na 75% produktów w tym momencie
DeadlY napisał(a):testowal ktos Dunlop SP SPORT MAX albo SP SPORT 9000?
Prusiak napisał(a):Niby to polowa zimy ale czy nie czas pomyslec o letnich oponach? Wpadla mi w oko np. taka NOKIAN H – http://www.opony.com.pl/opony/opony_pro ... tnie&link=
Dodatkowo dobre opinie posiada i znalesc mozna w sklepach internetowych ponizej 300 zl/szt. Zalezy mi na oponie cichej i trwalej....
Co o niej sadzicie?
polkar napisał(a):głównie do zastosowań wyczynowych, nie jest objęta tradycyjną gwarancja handlową. godna alternatywa dla opony R888.
Bardziej to cos pomiedzy T1R a R888. To nie jest następca, to taka alternatywa bardziej dla R888, Toyo R1R na pewno na mokrym bedzie lepiej się zachowywać od R888 z racji lepszego odprowadzania wody przez większą ilośc nacieć. Opona na pewno bedzie bardziej przyjazna dla normalnego uzytkownika na co dzień, przy mozliwośći jej wykozystania na torzeRiki napisał(a):czyli mam rozumieć że jest to raczej... następca "trzech ósemek" a nie T1R?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki