żeby nie było OT wczoraj się poznęcałem wieczorem nad jajko v-tec 125 koni
1 równo bo on jedzie ja łapie trakcje początek 2-go biegu pół auta jestem przed, koniec 2-jki już auto i co następny bieg tym większa przewaga dla mnie
www.mazdaspeed.pl
Pyton162 napisał(a):ogurrek nie marudz , dawaj na kreskę z fiatem![]()
Spotkanie z calibra 2.0 150KM jadę za nim on patrzy w lusterko i rura więc ja też rura powyżej 6k obr. musiałem popuszczać gazu bo droga wąska i nie było szans wyprzedzać, myślałem że lepiej będzie chodzić taka calibra
W ten sam dzień wracam i jadę przez polne drogi ale asfalt 1wsza klasa i widzę w lusterku VW Passata i on zaczyna mnie wyprzedzać jak i auto przede mną, patrze 1.8T, wiec jak mnie wyprzedził ja redukcja i lecę za nim zaczynam go wyprzedzać on patrzy i gaz w podłogę więc cisnę na 4ce i widać jak go biorę, kończę 4 kę 200 wbijam 5kę jest lekki zakręt więc zwalniam do 180 on mnie dogania, widzę że facet ścina zakręt i ciśnie się na hama, więc ja na 5ce but dociągnąłem do 215 i on został na jakieś 5 długości potem zaczynała się wieś i zwolniłem do 90 bo i tak jechała ciężarówka, a on musiał pokazać swoje-chyba nie umiał przełknąć porażki i zaczął wyprzedzać mnie i ciężarówkę pod prąd a z naprzeciwka jechało auto i mu dawało długimi, aby w niego nie wrąbać musiało wjechać ostro na pobocze a on dalej ostro i na 2 przejściach dla pieszych i ograniczeniu do 60 przeleciał ponad 180 facet ok 35lat i dał się tak ponieść adrenalinie, honorowi trudno powiedzieć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje