WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
marakus napisał(a):Jako niewarszawiak mogę podpowiedzieć, że od Wilanowskiej.
Jako niewarszawiak powiem, że chyba wiem
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
yoshiwwy napisał(a):Sorki. Mnie nie będzie. Praca jak zwykle mnie trzyma.
A po kilku postach pana Castillona zauważyłem że szuka czegoś ale nie może znaleźć.
Proponuję wziąć głęęęęęęboki oddech , policzyć do 10 . Przestać stresować siebie i innych.
Nie podobają mnie się Pańskie posty. :(
=====================================
Ponieważ dymisja (moja) jak widzę nie została przyjęta – albo nie zostala zrozumiana – niniejszym informuję: nie będę więcej niepokoił Państwa ani swoją obecnością, ani tym bardziej postami, ten jest ostatni. Co się szukania tyczy: ależ znalazłem! I to wiele lat temu. Stąd źle trawię pouczające w naiwny sposób posty Państwa koleżanki Lulu. Zaś problem co się Panu Plastrowi podoba, a co nie – również pozostawiam bez komentarza, tyle Pańskiej wolności co mojej. Mazdy uważam za doskonałe samochody, problem w tym, że kupić Mazdę, a dorosnąć do Mazdy to zdaje się dwie różne rzeczy. Oczywiście nie dla wszystkich, nie uprawiam tu zbiorowego obrażania.
Teraz prosze się popastwić nade mną, będzie latwo, ponieważ nie odpowiem.
CASTILLON
- Od: 26 lip 2008, 17:02
nio to ja już wróciłam.
super było was znowu zobaczyć po dłuższej nieobecności, czyli dwuspotowej, co dla mnie to prawie jak wieczność, fajnie jest wrócić do znajomych z którymi można się pośmiać ze wszystkiego, a na dodatek jak się w pewnym momencie zostaje jedyną kobietą wśród 11 facetów to też można się poczuć jak rodzynka
w każdym razie dzięki waszytkim którzy byli za kolejny miło spędzony czas ... mam nadzieje że zimne dni nie zniechęca was do spotkań
buziak i do zobaczenia za tydzień
super było was znowu zobaczyć po dłuższej nieobecności, czyli dwuspotowej, co dla mnie to prawie jak wieczność, fajnie jest wrócić do znajomych z którymi można się pośmiać ze wszystkiego, a na dodatek jak się w pewnym momencie zostaje jedyną kobietą wśród 11 facetów to też można się poczuć jak rodzynka
w każdym razie dzięki waszytkim którzy byli za kolejny miło spędzony czas ... mam nadzieje że zimne dni nie zniechęca was do spotkań
buziak i do zobaczenia za tydzień
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Gibsong napisał(a):Siwy jednak był,
Tylko Siwy-y potrafi zmienić sprzęgło w 5 min z półobrotu

Dzięki za Spota, i za wspólną herbatkę z co poniektórymi
Trzeba pomyśleć nad tym ciepłym miejscem m m m m w przyszłości...
Do Zoba.. za tydzień...
DobranoC! [już po kolacji]

Trzeba pomyśleć nad tym ciepłym miejscem m m m m w przyszłości...
Do Zoba.. za tydzień...
DobranoC! [już po kolacji]

Ja też już wróciłem, z wielkim trudem ale się idało
Był, był, ale nie był to dobry pomysł na jazdę MX'em...sprzęgło się całkowicie skończyło, znaczy pedał wpadł i nie wysprzęgla w ogóle, ostatnie 10 km na dwójce
Ale dzięki za spota miło było się pośmiać i pogadać oraz przypomnieć sobie jak co poniektórzy wyglądają![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Gibsong napisał(a):Siwy jednak był
Był, był, ale nie był to dobry pomysł na jazdę MX'em...sprzęgło się całkowicie skończyło, znaczy pedał wpadł i nie wysprzęgla w ogóle, ostatnie 10 km na dwójce

Ale dzięki za spota miło było się pośmiać i pogadać oraz przypomnieć sobie jak co poniektórzy wyglądają
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Siw-y napisał(a):mnie dziś raczej nie będzie
powód, coś ze sprzęgłem i nie zawsze mi rozłącza skrzynie
no ja mam w całej okazałości do wymiany, a jak u ciebie gazik
a i w sumie to niedlugo ale odwiedzila nas jeszcze jedna niewiasta:) pozdro
i do nastepnego.
P.SGibsong dobry pomysł z aparatem:) ale mam nadzieje ze w przyszlosci lepiej bedziemy wychodzic na tych zdjeciach
Gibsong napisał(a):Niestety nie wyszło tak jak trzeba
wyszło idealnie
CezaR83 napisał(a):Trzeba pomyśleć nad tym ciepłym miejscem
niooo dobrze by było
Trolix napisał(a):nie wiedzialem ze nas nawet policzylas
tylko tych którzy zostali na herbatke
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
ja też dotarłem, ale wczoraj nie mogłem odpisać
jesteś twardy jak słoik musztardy
poczekajcie, to jest jej pierwszy spot w stolicy, może się dziewczyna jeszcze rozkręci
PS. dzięki za spota
Siw-y napisał(a):ostatnie 10 km na dwójce
jesteś twardy jak słoik musztardy
Trolix napisał(a):odwiedzila nas jeszcze jedna niewiasta
Lulu napisał(a):która mogłaby sie troszke wiecej odzywac
poczekajcie, to jest jej pierwszy spot w stolicy, może się dziewczyna jeszcze rozkręci
PS. dzięki za spota

-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW
Siw-y napisał(a):Ja też już wróciłem, z wielkim trudem ale się idałoGibsong napisał(a):Siwy jednak był
Ale dzięki za spota miło było się pośmiać i pogadać oraz przypomnieć sobie jak co poniektórzy wyglądają
jak się sprzęgło skończyło to by nie wpadł pedał

speedone napisał(a):chyba się zaraził
śmiertelna choroba przenoszona droga powietrzno-spalinową

-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW