Mazda 626 GE KL '95 2,5i V6 24v
trewor, jest idealnie. Tylko dróg nie mamy idealnych. Ale jeżeli chodzi o trzymanie w zakrętach to powiem Ci, że nawet w nierównym łuku trzyma sie jak przyspawana, co osobiście niezamierzenie sprawdziłem
Na pewno ma tu też wpływ opona.
No i zgadza się, but już nie wejdzie między oponę a błotnik..
Pajko, przód 50mm niżej. Polecam
No i zgadza się, but już nie wejdzie między oponę a błotnik..
Pajko, przód 50mm niżej. Polecam
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Pajko, widziałeś jak ma SERAPH, masz porównanie. On ma -70mm na przód, ja mam -50mm, coś wybierzesz 
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Pajko, tył tak. Co do różnicy w cenie to nie mam bladego pojęcia, ale jak mi powiesz ile SERAPH zapłacił za swoje to Ci to jakoś obliczę 

Dzięki Riki
Jeszcze jest trochę do zrobienia. A obejrzeć będziesz mógł jak będę znowu przejazdem w Wawie. Teraz byłem niedawno, jak chcesz to dam znać jak znowu będę jechał.

xXx napisał(a):ale na tył przydał by się jakiś cielak do bagażnika

Sesję chcę z Twoją f BA

Co do szyb to jakoś nie mogę się zdecydować.. co nie znaczy, że nie chcę.

qlesh napisał(a):xXx napisał(a):ale na tył przydał by się jakiś cielak do bagażnika![]()
![]()
Sesję chcę z Twoją f BAnie ma zmiłuj..
Co do szyb to jakoś nie mogę się zdecydować.. co nie znaczy, że nie chcę.
Bardzo dobry pomysł, tylko muszę w końcu pomalować klamki oraz umyć auto
Gratulacje Łukaszu, tylko tego Jej brakowało... Jedna z moich ukochanych Mazd, doskonały stan i legendarny model – bo rodzinne auto też może być legendą, szczególnie z tym silnikiem
Szczerze, trochę tęsknię za GE KL... Może kiedyś znowu, ekhm