RADOM – spotkania regionalne
Pozdrowienia dla mazdowiczów w regionu. Już od jakiegoś czasu szykuję się na podjechanie do Was i lipa za każdym razem. 15-go znów mam służbę. W dwie najbliższe soboty wesela, a potem lecę do arabów na wakacje. I weź tu się smobilizuj. Ale muszę, bo mam pytanie do fachmanówz Radomia co do mojej X6. 
- Od: 3 lip 2013, 22:26
ja niespodzianki nie zrobie i przyjade poldkiem
ten mowi ze sopadne z taboreta, ten tez twierdzi ze jak bedzie to z niespodzianka. kurde mikolajki sie zblizaja czy jak
no Ryba powiem Ci ze ja to Cie jesze na oczy nie widzialem a jestem tu juz pol roku
ten mowi ze sopadne z taboreta, ten tez twierdzi ze jak bedzie to z niespodzianka. kurde mikolajki sie zblizaja czy jak

no Ryba powiem Ci ze ja to Cie jesze na oczy nie widzialem a jestem tu juz pol roku

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Ryba81 napisał(a): 15-go znów mam służbę.
kurde wez sobie wolne moze czy cos no :/
ja tez jak sie uda bede mial dla Was niespodzianke
Krystu Ty tez pamietaj o tym kumplu od Xeda

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
no to ja też zrobię niespodziankę i swoją madzie umyje i przyjadę czystą
hehehehe
pamiętam o nim pamiętam tyle że on jeszcze na wakacjach siedzi gdzieś tam w jakimś pipidówku i nie wie nawet kiedy wróci
no coś jakby się ruszyło na naszym radomskim asfalcie
miejmy nadzieje że będzie coraz to lepiej i coraz to więcej osób 
pamiętam o nim pamiętam tyle że on jeszcze na wakacjach siedzi gdzieś tam w jakimś pipidówku i nie wie nawet kiedy wróci
no coś jakby się ruszyło na naszym radomskim asfalcie
- Od: 7 lip 2008, 17:59
- Auto: 323f BA 1.5
trójkącik
:D:D
hehehe Mietek się nie załapał na fotki
to za kare że się spóźniłeś
:P:P
hehehe Mietek się nie załapał na fotki
coś się wymyśli, będę obserwował forum i jak coś będzie to wypucuję Xeda i przyjadę. A Xedosik jak wino, im więcej nim jeżdżę tym lepiej chodzi. Cud malina. V6-ruless.
- Od: 3 lip 2013, 22:26
krystu napisał(a):hehehe Mietek się nie załapał na fotkito za kare że się spóźniłeś
:P:P
nie ma sie co smiac

Ryba postaraj sie zjawic
ja na taki pomysl wpadlem zeby jakos to rozglosic. ze 15 o 19 pod kerfurem spot regiony radomskiego mazdy speed. pobawic sie w wordzie, powysylac na mejla do wszystkich i na szybach samochodow swoich sobie powiesic. ja u siebie w biurze zostawie itd. co Wy na to?

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
pomysł jakiś masz, nie chce cię na ziemie sprowadzać, ale:
– powysyłać na maila – skąd brać maile ludzi z mazdami w Radomiu ?
– powiesić na szybach swoich samochodów – no u mnie niestety nie przejdzie bo mam folie i nie będzie widać kartki
– powysyłać na maila – skąd brać maile ludzi z mazdami w Radomiu ?
– powiesić na szybach swoich samochodów – no u mnie niestety nie przejdzie bo mam folie i nie będzie widać kartki
krystu napisał(a): – powysyłać na maila – skąd brać maile ludzi z mazdami w Radomiu ?
chodzi mi o nasze mjela czyli: moj Twoj Greena Lukana Disara Ryby a nie mejle wlascicieli mazd w radomiu. lepiej sobei to wykminiles bez kitu
krystu napisał(a):– powiesić na szybach swoich samochodów – no u mnie niestety nie przejdzie bo mam folie i nie będzie widać kartki
faktycznie. ale tylko Ty masz folie
ja tylko rzucilem haslo i czekam czy komus sie to spodoba czy nie, narazie widze ze odzew jest strasznie duzy.

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
a po co wysyłać nam maile jak my zaglądamy w ten temat i widzimy co się dzieje
dlatego wykminiłem sobie takie coś
z chęcią bym pomógł jakoś w rozgłaszaniu tego tylko nie wiem za bardzo jak ? nie robiłem nigdy w reklamie i nie wiem jak to się tam ten tego
:P
z chęcią bym pomógł jakoś w rozgłaszaniu tego tylko nie wiem za bardzo jak ? nie robiłem nigdy w reklamie i nie wiem jak to się tam ten tego
no to już jest jakiś pierwszy pomysł na rozgłoszenie spota
powysyła się pw, bądź ewentualnie może jakieś informacje na gg czy inne formy komunikacji internetowej
no i to by było chyba na tyle co można zrobić
zobaczymy jaki będzie odzew po tym jak się powysyła info na pw
krystu napisał(a):no to już jest jakiś pierwszy pomysł na rozgłoszenie spotapowysyła się pw, bądź ewentualnie może jakieś informacje na gg czy inne formy komunikacji internetowej
![]()
a kto ma zamiar pojawic sie na tym spocie

- Od: 18 lip 2007, 10:26
- Auto: Mazda 323 BG GT
15tego akurat wypada święto i nie wiadomo czy ludzie wykorzystają to żeby gdzieś sobie pojechać czy może będą mieli czas i przyjadą z ciekawości zobaczyć co się u mazdowiczów dzieje
ja sam na tą chwilę nie jestem w stanie powiedzieć czy będę w stanie się stawić na tego spota
ja sam na tą chwilę nie jestem w stanie powiedzieć czy będę w stanie się stawić na tego spota
Witamy witamy nowego forumowicza z regionu Radomskiego. To kiedy zawitasz na spotach radomskich??
Nie przejmuj się ja jeździłem 2 lata zanim zrobiłem prawko
tylko kiedyś było mniej samochodów, policji na drogach, ogólnie było łatwiej
Aha ale samochodu wtedy jeszcze nie miałem.
deqko napisał(a):Jednak jeszcze bez prawka... oczko
Nie przejmuj się ja jeździłem 2 lata zanim zrobiłem prawko