www.mazdaspeed.pl
malutka napisał(a):wybaczcie Prezesowi – nie jest w stanie spamiętać wszystkich
KRISMYS napisał(a):Brii jeżeli Zlot będzie odpowiednio wcześnie nagłośniony i KONKRETNY termin to wierz mi mobilazacja będzie pełna przypomnij sobie Ornetę nawet póżniej prosili o dodatkowy nocleg bo się zgapili .Dlatego warto się zastanowić nad taką formułą jaka była mniej więcej w Ornecie- pomijając pewne niediciągniecia jakie wystąpiły – wystarczy na miesiąc przed Zotem zamknąć temat noclegów i będzie spokój. A kto wpłaci a nie przyjedzie jego strata chyba że będzie zamianka kogoś na kogoś i rozliczeni między sobą . Wszystko można dograć
chudy napisał(a):nie jest to temat do dyskusji na temat PRZYSZŁYCH ZLOTÓW
Globy napisał(a):arcziarturowi
Globy napisał(a):Oczywiście podziękowania również dla PLastra i Gapcia
KRISMYS napisał(a):największą bolączką była niemożliwośc odświerzenia się a zwłascza dla dziewczyn a jezioro wszystkiego nie załatwiło.
brii napisał(a):Na paintballa zapisało ponad 50 osób i do tego dostałem na PW kuuupę zgłoszeń, że osoby towarzyszące też będą grać – jaki skutek – grało 9 osób
Globy napisał(a):Oczywiście podziękowania również dla PLastra i Gapcia...
PLaster napisał(a):nie chciałem by to tak wyglądało, no ale...
PS. Ze tak na marginesie upomną Prezesa, życie jest jak przedszkole, a ludzie cały czas są dziećmi...
Gapcio napisał(a):najgorszego
Gapcio napisał(a):Ogolnie mial byc to niewinny zart
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości