Wrażenia i dyskusje
Pewnie takich osób było takich więcej jak np. Zośka czy Marta, które również ustawiały pachołki i nocowały na polu namiotowym. Ja mówię o gościu, który przyszedł na 2 godziny (w godzinach swojej przacy) sprzedawać kanapki i przypadkiem znalazł się przy rozecie.
- Od: 20 cze 2008, 23:18
- Auto: M6 GG 1,8 '07
Linka napisał(a):przyszedł na 2 godziny (w godzinach swojej przacy)
no i fajnie, ale 2 godziny, a 66 godzin z czego z 10 godzin snu to maleńka różnica.
i pomoc nie polegała na roznoszeniu pachołków, a na bardziej odpowiedzialnej pracy
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
oj już się nie przekomarzajcie kto ile pomógł, czy miał koszulkę czy nie, bo jest to bez sensu 
Adaś napisał(a):jest to bez sensu usmiech
popieram
aaaa i dzięki Ci Adaś że pomogłeś SimoneuSowi przy rozkładaniu sprzętu

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):aaaa i dzięki Ci Adaś że pomogłeś SimoneuSowi przy rozkładaniu sprzętu
spoko
Adaś napisał(a):oj już się nie przekomarzajcie kto ile pomógł, czy miał koszulkę czy nie, bo jest to bez sensu
włacha
były osoby co duzo pomagały i mialy czerwone koszulki, byly osoby co mialy czerwone koszulki a nie pomagaly w ogole, i były osoby co mialy roznokolorowe koszulki/kamizelki/nie mialy koszulek i tez bardzo duzo napomagaly tyle ze tak sie nie rzucaly w oczy jak "czerwonokoszulkowcy" i za kazda pomoc bardzo dziekuje
tyle ode mnie.
Pozdrawiam
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
I były tez osoby co w spodenkach biegały i pomagały.. i takie z parasolami pomagały, a nawet takie na samych majtkach co też robiły całe mnóstwo
(Brii), niektóre bez koszulek się piekły... ale robiły... nie ważny kolor czy kraj – jak loveparade 

- Od: 30 sty 2005, 12:07
- Auto: Xedos CA KF i Pastuch B3 :)
Lulu napisał(a):a ja widzialam jak jedna z osob funkcyjnych w majtaskach leci pogonic takiego co to o 6 rano na nie odpowiedni parking wjechal
Widzieć to się o wiele więcej widziało ale na fotkach wszystkiego nie ma
Trolix napisał(a):o ile dobrze mi się o uszka obiło to były i skarpeteczki
i dla ścisłości powiem, że koszulka też była, nie zdążyłam tylko wciągnąć spodni

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Witam wreszcie wszystkich po zlocie.
Przeczytałem te kilkanaście stron bełkotu i powiem tylko jedno wszystkim maruderom: dlaczego nie zgłosiliście się do pomocy przy zlocie? Na pewno by wszystko lepiej poszło gdyby do zapanowania nad tym wszystkim było więcej ludzi...
Jedyna rzecz która pomieszała szyki w udanym i sprawnym zlocie to obsuwa z czasem i przez to parę rzeczy nie poszło jak trzeba.
Moja drobna sugestia na następny zlot to zapewnienie cateringu na kulminacyjny moment (czytaj- sobota). Wystarczyło by zaprosić jakiś okoliczny bar żeby zorganizowała barek przy namiotach na jeden dzień.
Nie było by tyle problemów z wyjazdami i wjazdami, oraz głodnych i spragnionych ludzi.
Podziękowania dla Brii za fantastyczny zlot.
Olbrzymi podziw dla funkcyjnych za trud włożony w poprawne funkcjonowanie zlotu.
Byłem tam tylko parę godzin w sobotę i biwakowałem wraz z rodzinką koło ich namiotu korzystając z jego cienia.
Oni się naprawdę masakrycznie napracowali tylko po to żeby reszta mogła się dobrze bawić. Przychodząc do namiotu padali ze zmęczenia, często wpadali tylko na chwile po coś mokrego i lecieli dalej nie mając czasu nawet cokolwiek przekąsić.
Następnym razem na pewno możecie liczyć na moją pomoc. Postaram się też zawitać na całym zlocie.
Przeczytałem te kilkanaście stron bełkotu i powiem tylko jedno wszystkim maruderom: dlaczego nie zgłosiliście się do pomocy przy zlocie? Na pewno by wszystko lepiej poszło gdyby do zapanowania nad tym wszystkim było więcej ludzi...
Jedyna rzecz która pomieszała szyki w udanym i sprawnym zlocie to obsuwa z czasem i przez to parę rzeczy nie poszło jak trzeba.
Moja drobna sugestia na następny zlot to zapewnienie cateringu na kulminacyjny moment (czytaj- sobota). Wystarczyło by zaprosić jakiś okoliczny bar żeby zorganizowała barek przy namiotach na jeden dzień.
Nie było by tyle problemów z wyjazdami i wjazdami, oraz głodnych i spragnionych ludzi.
Podziękowania dla Brii za fantastyczny zlot.
Olbrzymi podziw dla funkcyjnych za trud włożony w poprawne funkcjonowanie zlotu.
Byłem tam tylko parę godzin w sobotę i biwakowałem wraz z rodzinką koło ich namiotu korzystając z jego cienia.
Oni się naprawdę masakrycznie napracowali tylko po to żeby reszta mogła się dobrze bawić. Przychodząc do namiotu padali ze zmęczenia, często wpadali tylko na chwile po coś mokrego i lecieli dalej nie mając czasu nawet cokolwiek przekąsić.
Następnym razem na pewno możecie liczyć na moją pomoc. Postaram się też zawitać na całym zlocie.
Pozdrawiam Tomasz
-------------------------------------------------------------------
Moja Madzia
Moja Madzia
- Od: 12 lis 2007, 07:15
- Auto: 626 2.0l '00r
Ja na tym zlocie niebyłem tzn.tylko przez kilkanaście minut z pachołkami ale napewno jest czego żałować,choćby możliwości spotkania sie ze znajomymi i poznania nowych twarzy a także nowych doświadczeń i tu gratulacje dla Organizatorów i wszyskich ,którzy pomagali przy pracach związanych ze zlotem.Choć niebyłem to po przeczytaniu relacji uważam że zlot był super bo nikomu sie nic nie stało. Pozdrawiam 
- Od: 16 sie 2006, 19:57
- Auto: Peugeot 406 Break