Ale chodzi mi o inny aspekt

www.mazdaspeed.pl
Leszek napisał(a):Stać Cię na 3 to i stać Cię na przeglądy w ASO.
garlands napisał(a):waham się czy ma sens żeby kontynuować utrzymywanie tej gwarancji. Nie wiem jeszcze ile za taki przegląd zapłacę, dowiem się w piątek, bo mam podjechać z papierami do ASO.
nemi napisał(a):Leszek napisał(a):Stać Cię na 3 to i stać Cię na przeglądy w ASO.
Ale tutaj dylemat wcale taki nie jest... Autor wątku pewnie zadaje sobie pytanie czy jeśli go stać na 3, to czy go stać na wywalanie pieniędzy w błoto, czy płacenie za to ma sens. Jeśli nie ma sensu, to po co płacić?
Pankuba napisał(a):Na Twoim miejscu zrobiłbym konserwacje podwozia i nadkoli włącznie z rantami, bo to jest ten "wrażliwy" element karoserii i nie bawił się w ASO. Mogę Ci polecić zakład z Łodzi, gdzie sam robiłem taką konserwację i gdzie robią to wg mnie solidnie. Zapłacisz 500 zł za Valvoline Tectyl z dwuletnią gwarancją i dwoma darmowymi przeglądami po 12 i 24 miesiącach. Wg doświadczeń znajomych, którzy konserwują tak swoje auta już od dawna, ochrona wystarczy faktycznie na 3 lata.
Leszek napisał(a):1000 zł za jeden przegląd? Przy tej wartości auta to faktycznie przegięcie.
nemi napisał(a):sam też nie jeżdżę na przeglądy do ASO, więc nie mam dobrego rozeznania. Ale koledzy z roboty jeźdżą do ASO i tego typu kwoty zostawiają w serwisie Audi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki