malkolm napisał(a): ciężko się z nim pracuje
Szkoda mi czasu na woskowanie przekraczające 1 godzinę
www.mazdaspeed.pl
Pankuba napisał(a):malkolm napisał(a): ciężko się z nim pracuje
Szkoda mi czasu na woskowanie przekraczające 1 godzinę
kubik napisał(a):Witam! przyłączając się do tematu powiem tylko, że na lakier ponad 10-letnich samochodów najlepsza jest pasta Tempo. Jest bardzo tania i bardzo dobra. Wszelkiego rodzaju zarysowania itp. znikają bez śladu. Sam jej używam, mój ojciec też i od wielu lat jestem z niej zadowolonya co do wosków różnego rodzaju, to nie dają dużego efektu...No chyba, że zainwestuje się majątek...pozdrawiam
malkolm napisał(a):kubik napisał(a):Witam! przyłączając się do tematu powiem tylko, że na lakier ponad 10-letnich samochodów najlepsza jest pasta Tempo. Jest bardzo tania i bardzo dobra. Wszelkiego rodzaju zarysowania itp. znikają bez śladu. Sam jej używam, mój ojciec też i od wielu lat jestem z niej zadowolonya co do wosków różnego rodzaju, to nie dają dużego efektu...No chyba, że zainwestuje się majątek...pozdrawiam
skoro ci to odpowiada to nadal szoruj, ja już do tempo nie wrócę,
lesiux napisał(a):malkolm napisał(a):kubik napisał(a):Witam! przyłączając się do tematu powiem tylko, że na lakier ponad 10-letnich samochodów najlepsza jest pasta Tempo. Jest bardzo tania i bardzo dobra. Wszelkiego rodzaju zarysowania itp. znikają bez śladu. Sam jej używam, mój ojciec też i od wielu lat jestem z niej zadowolonya co do wosków różnego rodzaju, to nie dają dużego efektu...No chyba, że zainwestuje się majątek...pozdrawiam
skoro ci to odpowiada to nadal szoruj, ja już do tempo nie wrócę,
za bardzo ścierna czy o coś innego chodzi?
co w zamian w takim razie, oczywiście bez wydawania majątku.
s4v4g3 napisał(a):Ja mogę polecić Sonax Politura – dla mnie rewelacja... Lakier odżył (choć i tak młody mam '04) Dla sprawdzenia położyłem Sonaxa na połowę maski, efekt – PIORUNUJĄCY. Tka jakby ktoś mi pomalował na nowo maskę lakierem. Po prostu BOMBA![]()
Co prawda trwało to 2,5 godzinki ale warto było
J.B. napisał(a):co tu tak cicho? wszyscy wyjechali czy tak walczą z lakierami, że nie mają czasu na forum
?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki