może ktoś to potrafi przerobić bo mnie to przerosło

www.mazdaspeed.pl
alf28 napisał(a):może ktoś to potrafi przerobić bo mnie to przerosło
Adaś napisał(a):ten link nie działa, musisz wstawić bezpośredni link do zdjęcia który kończy się .jpg, nastepnie ująć go w tagi html
próbowałemSokool napisał(a):Tagi BBCode
a w jekich kolorach występują jeszcze diody,bo postojówki bluu vision świecą w zbyt słabej barie,a białe diody zbyt niebiesko do 4300k i co tu wybraćjarusiek napisał(a):6000K+postojówki LED W5W Białe.
Adaś napisał(a):jakby mi się przepalił któryś żarnik to bym sobie kupił nowy zestaw![]()
na allegro są już za 199zł
mi_strz napisał(a):wczoraj jedna z żarówek ksenonowych odmówiła posłuszeństwa. Dzwoniłem do serwisu i dowiedziałem się, że wymiana takowej bedzie mnie kosztowała od 800 do 1000 pln w tym koszt żarówki to około 600 pln.
komolubi napisał(a):Żarniki możesz wymienić sam jest to czynność dość prosta.
mr_t napisał(a):Jaki jest wiek/ przebieg autka? Pytam z ciekawości, bo ksenon trzyma się raczej długo.
Maciej Loret napisał(a):Ja mam jedną z pierwszych "6" i podobno są oryginalne jeszcze. Nie grzebałem, więc przysięgał nie będę...
Lorento napisał(a):Xenonom (przetwornicom ) daje w doopsko częste odpalanie lamp. Więc im dłuższe odcinki i mniej odpaleń tym lepiej.
Cichyq napisał(a):Jak kupilem Madzie 1,5 roku temu, to wymienialem palniki, teraz po 1,5 roku i okolo 43tys km widze, ze juz zbliza sie termin wymiany (lewa lampa zaczyna powoli swiecic odcieniem rozowym)
mr_t napisał(a):żarnik do bi-ksenonu kosztuje bez mała 2x tyle co do ksenonu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki