/napisalem odnosnie szamponow
zreszta mam ten komfort ze jakbym sie uparl to moge codziennie myc autko na podworku wiec moze dlatego jakis taki nie wrazliwy jestem
www.mazdaspeed.pl
Borysss napisał(a):Globy świetny tekst.
Panowie, do szczęścia brakuje mi jeszcze informacji czy i jakie interwały czasowe stosujemy między stepami DC?
CleanerFreak napisał(a):@Big
@mmarych
robi się ciepło, Proszę o Wasze adresy na PW abym mógł wysłać specyfiki.
Globy napisał(a):Inne pytanie: na filmiku Swisswax zauważyłem, że chłopaki polerują... reflektory. Mogę pociągnąć po szklanych kloszach woskiem, a może i politurą?
kulca napisał(a):a jak mam plastiki?
Big napisał(a):Malkolm, glinkę stosujesz zawsze przed woskiem. Pierwsze jest mycie i wycieranie do sucha a nastepnie glinka. Później Dc 1, następnie D2 i na koniec wosk a na niego ewentualnie DC3.
CleanerFreak napisał(a):Masz na pewno szklane?
Jak tak to możesz i jedno i drugie.
Big napisał(a):No to ja sie pochwalę dzisiejszą moją pracą (5,5 godz) ale skoda lsni jak nowa
CleanerFreak napisał(a):Pytanko:
dlaczego nie nałożyłeś na Felgi NXT 2.0?
Big napisał(a):NIe nalozyłem NXT 2.0 z prostej przyczyny. Zostało mi jeszcze pół puszki Cleaner Wax i stwierdziłem, że będę go używał własnie na moje felgi i na Punto żony.CleanerFreak napisał(a):Pytanko: dlaczego nie nałożyłeś na Felgi NXT 2.0?
kulca napisał(a):hyhyBig napisał(a):i na Punto żony
Globy napisał(a):to co z szybami?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki