Maciej Loret napisał(a):Całkiem niezły średniak.
Dzięki za linki. To ja sobie zostanę przy Michelinach Pilot Exalto 2, chyba że coś nowego HP na lato Michelin w moim rozmiarze wypuści.
www.mazdaspeed.pl
mr_t napisał(a):To ja sobie zostanę przy Michelinach Pilot Exalto 2, chyba że coś nowego HP na lato Michelin w moim rozmiarze wypuści.
Maciej Loret napisał(a):Generalnie Michelin nigdy nie biorę pod uwagę ze względu na cenę...
Mania napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Generalnie Michelin nigdy nie biorę pod uwagę ze względu na cenę...
Ja mam obecnie Michelinki Alpine
Mania napisał(a): zakupione były używane (znaczy na 2 były jeszcze "cycki" a na dwóch były tylko właśnie te "cycki" zdarte)
Mania napisał(a):za używki zapłaciłam nieco ponad 600zł. (były kupione pół roku później niż auto, w grudniu 2005) i po dziś dzień na nich jeżdżę cały czas (zimówki), czy zima czy lato, ja nimi zrobiłam ok. 90tkm i dopiero teraz zmienię.
Maciej Loret napisał(a):Ponoć świetne zimówki
Maciej Loret napisał(a):To dziwne, że tak duzo przejechałaś, aż się wierzyć nie chce
Maciej Loret napisał(a):Dopóki mnie stać na dwa komplety felg i opon, to zostaję przy porządnych letnich i porządnych zimowych.
Maciej Loret napisał(a):używane mogą być dziewczyny
Maciej Loret napisał(a):zaś opony, tarcze, klocki, płyny ustrojowe do auta wolę nowe.
Mania napisał(a): <<dupa>>![]()
![]()
wątpię żebyś chciał mocno wyeksploatowaną kobietę
Mania napisał(a):[...]zresztą nie wiem czy można używki klocki albo tarcze włożyć do auta ;|
maximoo napisał(a):Witam mam pytanie czy na oryginalne 17'' mazdy takie jak tam po wyzej ma Maciej wejda opony 215/50 do Mazdy 6 bez obcierania??
maximoo napisał(a):Europejke, no chcialbym zeby te kola zajely troche wiecej miejsca pod nadkolami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki