Grzyby napisał(a):Ale szkody nie przyniesie
Przy takim wosku nie
Grzyby napisał(a):Generalnie nie mam zbyt pochlebnej opinii nt. wosków koloryzujących Sonaxa
Tu już wogóle nie ma o czym gadać
www.mazdaspeed.pl
Grzyby napisał(a):Ale szkody nie przyniesie
Grzyby napisał(a):Generalnie nie mam zbyt pochlebnej opinii nt. wosków koloryzujących Sonaxa
lukaszm napisał(a):na srebrnym lakierze efektu za widocznego brak w przeciwieństwie do ciemnych odcieni... ale tak pewnie będzie po nawet najlepszej paście polerskiej taki kolor niestety
lukaszm napisał(a):po weekendowych próbach... mam motywację...
lukaszm napisał(a):wszyscy zerkali jak się świeci więc chyba jakiś efekt musi być
lukaszm napisał(a):SONAX
Szczerze?lukaszm napisał(a):myślicie że warto?
lukaszm napisał(a):Czego używacie do tapicerki?
fexxer napisał(a):Miejscami występują niewielkie ryski
fexxer napisał(a): czy ktoś mógłby w przejrzysty sposób stworzyć listę polecanych środków od najbardziej agresywnych (mocnych, duże ścieralności) do tych słabszych środków dla delikatniejszych poprawek lakieru?
fexxer napisał(a):ze względu na znaczne ilości pomarańczowo-brązowych punktów, prawdopodobnie odprysków asfaltowych.
lukaszm napisał(a): Zastanawiam się nad glinką ceny w necie ok 50zł i znalazłem taki zestawik SONAX Spray&Clay glinka + płyn myślicie że warto?
lukaszm napisał(a):te glinki to są jednorazowego użytku?
lukaszm napisał(a):czemu tak sonax'u nie preferujecie?
@tomek@ napisał(a):jakiś tam wosk szału nie robi
lukaszm napisał(a):Do opon używam Formula 1 BLACK GOLD i jestem zadowolony wyglądają świetnie.
lukaszm napisał(a):w sobotę użyłem efekt na razie się trzyma zobaczymy jak będzie
Właśnie czasami warto porównać, bo licząc trwałość pewnie wyjdzie taniej:lukaszm napisał(a):nie mamy porównywać efektu produktu który kosztuje 20 zł z takimi co kosztuje powyżej 50zł.
Ja użyłem w marcu i efekt na razie się trzyma zobaczymy jak będzielukaszm napisał(a):w sobotę użyłem efekt na razie się trzyma zobaczymy jak będzie
Gold Class Endurance High Gloss tym ja się bawię: http://www.zmiloscidoaut.pl/gold-class- ... id-42.htmllukaszm napisał(a):Za pewne masz coś lepszego?
@tomek@ napisał(a):fexxer napisał(a):Miejscami występują niewielkie ryski
fexxer napisał(a): czy ktoś mógłby w przejrzysty sposób stworzyć listę polecanych środków od najbardziej agresywnych (mocnych, duże ścieralności) do tych słabszych środków dla delikatniejszych poprawek lakieru?
Ale chcesz się bawić ręką czy odpowiednią do tego maszyną
fexxer napisał(a):ze względu na znaczne ilości pomarańczowo-brązowych punktów, prawdopodobnie odprysków asfaltowych.
Wystarczyło użyć nie drogiego środka o nazwie decabit jeśli to była smołakilka minut i po sprawie samo zejdzie:P
fexxer napisał(a):pewnie zajęło to dużo więcej czasu niż bym czyścił decabitem (zakładając, że działa tak, jak piszesz
Grzyby napisał(a):Spryskujesz i po chwili przecierasz. Smoła znika
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy Opinie i Poradniki