michi napisał(a):prawie full a z drugiej strony połowę.
Ja też tak mam
www.mazdaspeed.pl
michi napisał(a):prawie full a z drugiej strony połowę.
Grzyby napisał(a):jak wsuniesz bagnet to go przekręć o 180 stopni i wyjmij język
samochód ma stać na czterech kołach a nie na dwóchmichi napisał(a):To jak już jesteście takie spece to powiedzcie mi jak odczytywać stan olejuSprawa niby błacha a ja obojętnie czy sprawdzam na zimnym czy na ciepłym z jednej strony bagnetu mam np. prawie full a z drugiej strony połowę. I już głupieje, jak mam odczytywać?
Średnią wyciągnąć czy co??
Siw-y napisał(a):za duzo tez nie jest dobrze bo wtedy olej sie pieni i jest gorsze smarowanie
brii napisał(a):Troszkę za dużo – nic się nie stanie
ArtX napisał(a):Przy regularnych dolewkach 0,5L /1 kkmmuunek napisał(a):najlepiej by był stały przez kolejne 10kkm pomiędzy wymianami.
ram napisał(a):Więc albo tysiąc km, albo właściwie niestosowanie lecz prawidłowe: Mm
muunek napisał(a):i bez względu na wszystko nie bębę uruchamiał/rozgrzewał silnika(zwłaszcza zimą) tylko po to by wyłączyć go na 5 min dla sprawdzenia ilości oleju.
muunek napisał(a):NIe odpalam specjalnie auta, by wykonać TYLKO kontrolę poziomu oleju
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki