loooooool widzę że "mistrz ciętej riposty" musi mieć zawsze ostatnie zdanie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
newuser napisał(a):loooooool widzę że "mistrz ciętej riposty" musi mieć zawsze ostatnie zdanie
newuser napisał(a):[...] tylko o zakładanie rzeczy praktycznych, ale twoim tropem rozumowania jeden pacjent na wycieczkę w błotniste tereny ubierze gumowce, a drugi czarne adidasy bo mu bardziej pasują do koszulki...., kwestia gustu choć chyba to nieodpowiednie słowo
Maciej Loret napisał(a):newuser napisał(a):loooooool widzę że "mistrz ciętej riposty" musi mieć zawsze ostatnie zdanie
Fakt, często mi się włącza, gdy dyskutuję z kimś, kto słabo kojarzy fakty...newuser napisał(a):[...] tylko o zakładanie rzeczy praktycznych, ale twoim tropem rozumowania jeden pacjent na wycieczkę w błotniste tereny ubierze gumowce, a drugi czarne adidasy bo mu bardziej pasują do koszulki...., kwestia gustu choć chyba to nieodpowiednie słowo
Pomiędzy rzeczami praktycznymi, a "w dobrym guście"/"kulturalnymi" czasem istnieje drobna różnica. Sweter i reklamówka z Biedronki są praktyczne, ale niekoniecznie są w dobrym guście w teatrze. Podobnie jak założenie maty do Malucha jest praktyczne ale do auta za 50kPLN niekoniecznie w dobrym guście...
newuser napisał(a):Tak czy tak dzięki za opinie, każdy ma prawo do własnego zdania, własnych sądów i zboczeń etc...
newuser napisał(a):a kto tu niby słabo kojarzy fakty? czy każdy kto ma inne zdanie od twojego?
newuser napisał(a): a gdyby mata kosztowała nie 15 zł tylko 1500 zł i była kupiona nie w zwykłym sklepie z częściami samochodowymi tylko w najdroższym sklepie tuningowym to byłaby w dobrym guście?
newuser napisał(a):wniosek z tego że właściciele droższych aut są dyskryminowni bo im po prostu pewnych rzeczy nie wypada...
Maciej Loret napisał(a):Dyskryminowani? Na pewno chciałeś użyć tego słowa? Za chwilę okaże się, że Ty i ja jesteśmy dyskryminowani, bo nie wypada nam załatwiać się na ulicy?
Maciej Loret napisał(a):widmo82 napisał(a):Jesli mam mozliwosc wyboru pomiedzy kilkoma minutami w piekle zanim zacznie dzialac klima pod moja <<dupa>> i plecami a mata pod szyba to nie ma o czym rozmawiac: MATA!!
Nawet gdyby badziewie świetnie odstraszało amatorów cudzej własności, to nie smarowałbym gównem całego auta by zmniejszyć prawdopodobieństwo niespodziewanej zmiany właściciela.
widmo82 napisał(a):– Zły przykladPowinienes ze zrozumieniem przeczytac poprzedzajace zdanie cytowane
widmo82 napisał(a):Ktos poza Mackiem jest zdecydowanym przeciwnikiem z innych wzgledow niz estetyczny?
Krisek napisał(a):Corevvetty widzialemz matami ...
Krisek napisał(a):Niedosc ze chroni deske to pozniej czlowiek sie nie poci ...
Krisek napisał(a):Klima nim cos daje to chwila mija ....
Krisek napisał(a):Podstawa oczywiscie przyciemnione szyby
Krisek napisał(a):Podstawa oczywiscie przyciemnione szyby
Maciej Loret napisał(a):Krisek napisał(a):Podstawa oczywiscie przyciemnione szyby
Mam i ja...
sq2jul napisał(a):folia?
widmo82 napisał(a):Maciej Loret zerknij jaki fragment mojego posta cytowales, sprawdz czy jest przed nim jeszcze jakas tresci i przeczytaj ja ze zrozumieniem jesli jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki