!!!!!!!! poprostu pelna kultura!!!!Brak uprzejmości
Strona 1 z 1
Szkoda ze wszyscy sa tacy "uprzejmi" to ze wpisalem pytanko w innym dziale to raczej nie znaczy ze nie mozna uprzejmie odpowiedziec a mam doswiadczenie ,ze wiecej mozna sie dowiedziec z forum ogolnego niz z ogloszen ale widze ze niestety posiadacze mazdy nie sa na tyle uprzejmi!! a p[ytalem o zwykla klamke do drzwi. WIELKIE DZIEKI ZA ODPOWIEDZI TYPU "NIE CHCE MI SIE SZUKAC"
!!!!!!!! poprostu pelna kultura!!!!
!!!!!!!! poprostu pelna kultura!!!!-
Gość
Koleguniu, nie wyrywa sie zdań z kontekstu, a może ty na prawde nie umiesz czytać, jak zasugerował moderator.
walus!!!!!!!!!!!!! to było poniżej pasa!!!!!!!!!!!!!! jak to [tiiit] można znależc bez pytania
, przecież lepiej jak napisze : Jezu mam problem z madzią!!!!!!!!!!!! jebła mi klamka!!!!!!!!!!!!!!!!! i co teraz??????????????????? chyba sie powieszę!!!!!!!!!!!!!!!!! przecież nie spojrze do archiwum bo tam nic nie ma
heheheheheheheheheheheh
p.s. i dobrze!!!!!!!!!!!!!!! Pamiętaj kto pyta nie błądzi ale po to jest archiwum by nie błądzić od początku, nie zrozum mnie żle ale jakby każdy wpisał każdą pierdółke to by chyba serwer [tiiit]
p.s. dzisiaj miałem imprezke w pracy prosze o wyrozumiałość hehehehehe
, przecież lepiej jak napisze : Jezu mam problem z madzią!!!!!!!!!!!! jebła mi klamka!!!!!!!!!!!!!!!!! i co teraz??????????????????? chyba sie powieszę!!!!!!!!!!!!!!!!! przecież nie spojrze do archiwum bo tam nic nie ma
heheheheheheheheheheheh
p.s. i dobrze!!!!!!!!!!!!!!! Pamiętaj kto pyta nie błądzi ale po to jest archiwum by nie błądzić od początku, nie zrozum mnie żle ale jakby każdy wpisał każdą pierdółke to by chyba serwer [tiiit]
p.s. dzisiaj miałem imprezke w pracy prosze o wyrozumiałość hehehehehe
ŚWIECĄC WŁASNYM PRZYKŁADEM POPRWAWIASZ BILANS ENERGETYCZNY KRAJU!!!!!!!!!
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
???????????FAJNY MAM AVATAR, NIE
????????????
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe

- Od: 19 sty 2004, 16:52
- Auto: FORD FOCUS 1.8 16V KOMBI
Specu, kuźwa a gdzie tam jest mowa o archiwum
Napisałwm wyraźnie że na allegro jest dwie i żeby poszukał tam
i napisałem że dla mnie sie nie chce szukać, a nie jemu, bo ja nie maiłem wtedy czasu. Podsunołem tylko pomysł, a tu taka jatka
, no dobra, od dzisiaj więcej nikomu nie pomagam, bo jest to źle odbierane.
Ps ty chyba wczoraj za bogato wypiłeś

i napisałem że dla mnie sie nie chce szukać, a nie jemu, bo ja nie maiłem wtedy czasu. Podsunołem tylko pomysł, a tu taka jatka
, no dobra, od dzisiaj więcej nikomu nie pomagam, bo jest to źle odbierane.
Ps ty chyba wczoraj za bogato wypiłeś

Rozumiem ze jest to dyskusja na temat zasad panujących na forum ?
No to w dziale Uwagi nt. forum i strony proszę ją prowadzić albo wogóle zamknąć
No to w dziale Uwagi nt. forum i strony proszę ją prowadzić albo wogóle zamknąć
Nie czuć, że przyspiesza – tylko jakoś inni stoją zamiast jechać
V6 – no more questions...
V6 – no more questions...

- Od: 27 maja 2004, 20:02
- Auto: 323F (BA) – 2.0 V6 GT
Strona 1 z 1