Forum MazdaSpeed i strona klubowa nie banglają

Uwagi na temat działania forum i strony klubowej. Zajrzyj, jeśli masz problemy z działaniem i obsługą.

Postprzez loockas » 22 gru 2008, 19:55

u mnie też już problemy sie skonczyly
Andżeju, jak Ci na imię?
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 5 maja 2007, 23:55
Posty: 10027 (312/602)
Ostrz.: 1
Skąd: Ymielin
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Reno

Postprzez Tom » 13 sty 2009, 22:42

ja mam IE i Mozille po wpisaniu www.forum.mazdaspeed.pl nie wchodzi musze wchodzic przez www.mazdaspeed.pl troche porazka :( i tak juz mam od chyba miesiaca
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 7 cze 2007, 07:51
Posty: 1826

Postprzez ravo » 13 sty 2009, 22:54

a wpisujac forum.mazdaspeed.pl ? :P
italian boy
Avatar użytkownika
Zarząd – Vice Prezes
 
Od: 26 gru 2003, 12:24
Posty: 16146 (6/217)
Skąd: Wroc.love by night
Auto: Legacy & F1 R26

Postprzez soul » 29 sie 2009, 08:31

Śledzenie trasy do mazdaspeed.pl [87.98.233.189]
z maksymalną liczbą 30 przeskoków:

1 2 ms 2 ms 2 ms host-89-167-68-1.nplay.net.pl [89.167.68.1]
2 4 ms 9 ms 4 ms z-svseku17.nplay.net.pl [86.63.128.241]
3 4 ms 4 ms 4 ms eBgp-GE-to-iBgp-GE.nplay.net.pl [86.63.128.122]
4 6 ms * 10 ms OVH.plix.pl [195.182.218.147]
5 114 ms 232 ms 207 ms 40g.ams-1-6k.routers.chtix.eu [213.251.128.126]
6 35 ms 36 ms * 40g.rbx-2-6k.routers.chtix.eu [91.121.131.9]
7 38 ms 36 ms 36 ms rbx-48-m1.routers.chtix.eu [91.121.130.144]
8 * * * Upłynął limit czasu żądania.
9 * * * Upłynął limit czasu żądania.
10 * * * Upłynął limit czasu żądania.
11 * * * Upłynął limit czasu żądania.
12 * * * Upłynął limit czasu żądania.
13 * * * Upłynął limit czasu żądania.
14 * * * Upłynął limit czasu żądania.

Kogo mam ścigać, ISP czy kogo?:P musze łączyc sie do forum przez proxy :/ bo inaczej tak jak widac, kaplica... dodam ze zrobilem male rozeznanie i jest pare osob ktore maja taki sam problem.
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 25 wrz 2007, 09:07
Posty: 593
Skąd: Lublin
Auto: było 323F Z5, 323F KF, Honda Accord Coupe, Audi A4 B6 1.8T Sedan, Audi A4 B6 1.8T Avant, Audi A4 B6 2.4 V6

Postprzez Myjk » 29 sie 2009, 09:58

soul napisał(a):dodam ze zrobilem male rozeznanie i jest pare osob ktore maja taki sam problem.

Chyba słabe to rozeznanie robiłeś... przede wszystkim nie czytałeś forum :P
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 74#1476474
Pozdor Myjk
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 26 paź 2007, 07:01
Posty: 5814 (0/7)
Skąd: Warszawa
Auto: MOL PHEV '15

Postprzez loockas » 1 gru 2009, 23:02

Winetou napisał(a):ja też miałem od wczoraj wieczora problemy z dns'em – pomogło ręczne dopisanie do hostów ip forum, ale widać, że nie jest to odosobniony przypadek


Dawno, dawno nie miałem tego problemu, aż do dzisiaj.
Andżeju, jak Ci na imię?
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 5 maja 2007, 23:55
Posty: 10027 (312/602)
Ostrz.: 1
Skąd: Ymielin
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Reno

Postprzez Suloo » 1 gru 2009, 23:40

u mnie tez dzisiaj forum dobre 2 godziny nie chcialo ruszyc.ale teraz dziala <jupi>
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 1 mar 2009, 23:53
Posty: 841 (4/8)
Skąd: Janikowo
Auto: bylo MX3

Postprzez Speed » 2 gru 2009, 19:24

ogolnie tepsa miala jakies problemy/zmiany i pewnie przez to jest problem.
Mazda Experiment 11
Avatar użytkownika
Klubowicz
CUP 2014 miejsce 1
CUP 2013 miejsce 1
 
Od: 16 kwi 2008, 22:05
Posty: 1755 (18/27)
Skąd: Warszawa
Auto: V6

Postprzez Grzyby » 2 gru 2009, 19:27

Speed napisał(a):ogolnie tepsa miala jakies problemy/zmiany

a w ameryce biją murzynów hehehe

Speed napisał(a):pewnie przez to jest problem

nie przez to
Obrazek
d.pa
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 3 paź 2004, 22:09
Posty: 16855 (73/185)
Skąd: KIELCE
Auto: Chrysler Town&Country 3.3l V6 FlexFuel
Renault Master 2.5D
Dacia DV 1.6 LPG
Burstner Amara 535TK
Nissan Micra K11 CG10DE

Postprzez Michel » 2 gru 2009, 19:30

U mnie jak wczoraj znikło wieczorkiem to dopiero teraz się włączyło.
Przez cały dzień firefox nie znajdywał serwera i to nie na 1 kompie i z różnych sieci.
Bałem się że serwer mazdaspeedu zdechł.
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 28 sie 2006, 19:20
Posty: 267 (0/1)
Skąd: Lublin
Auto: 323f 1,8 GLX 16V 91'

Postprzez Speed » 3 gru 2009, 20:01

Grzyby napisał(a):
Speed napisał(a):ogolnie tepsa miala jakies problemy/zmiany

a w ameryce biją murzynów hehehe

Speed napisał(a):pewnie przez to jest problem

nie przez to


pracuje u dostawczy internetowego to akurat wiem ze podajrze na limie byl problem...
Mazda Experiment 11
Avatar użytkownika
Klubowicz
CUP 2014 miejsce 1
CUP 2013 miejsce 1
 
Od: 16 kwi 2008, 22:05
Posty: 1755 (18/27)
Skąd: Warszawa
Auto: V6

Postprzez krzych » 3 gru 2009, 22:25

Speed napisał(a):pracuje u dostawczy internetowego to akurat wiem ze podajrze na limie byl problem...

W LIMie (na nim to raczej zadne komutujace sprzety nie stoja procz anten BTSow i nie tylko).
Nie slyszalem zeby w LIMie sie cos dzialo specjalnego. Traceroute tez jakby nie wskazuje tego wezla, a dns tez nie odpowiadal. Teoria LIMu raczej naciagana :P
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 18 sty 2009, 15:16
Posty: 2874 (8/3)
Skąd: Warszawa
Auto: M6 GY 2.0 CD 143 DPF

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

Moderatorzy

Koordynatorzy, Koordynatorzy Forum