Ilość postów na stronę – prośba o opcję
1, 2
Witam,
czy istnieje taka opcja by można było zwiększać ilość postów na stronę.
Np w ustawieniach profilu można byłoby coś takiego zmieniać.
Te 15 to naprawdę bida.
czy istnieje taka opcja by można było zwiększać ilość postów na stronę.
Np w ustawieniach profilu można byłoby coś takiego zmieniać.
Te 15 to naprawdę bida.
Mazda 6 2004r.
[url]www.igunia.pl[/url]
[url]www.igunia.pl[/url]
- Od: 1 kwi 2008, 22:35
- Auto: Mazda 6 GY '04 Kombi
www.igunia.pl
Zwiekszylismy te ilosc do 20, dziekuje za pomoc tco_tm
Co prawda troche rozjechaly sie informacje z adnotacjami do danej strony, lecz to rzadkie przypadki. Dzieki za ergonomiczna uwage!
Globy napisał(a):Dzieki za ergonomiczna uwage!
To ja dołożę uwagę od siebie, też ergonomiczną. Czy istnieje opcja wyłączenia jednego z użytkowników, żeby się nie wyświetlał?
Albo chociaż poproszę o sposób, żeby mi nie pękała żyłka w dup*e jak czytam jego posty.
Pokornie proszę,
nemi
Ja go lubie, jest inteligentnym rozmowca.
Mam nadzieję, że nie mnienemi napisał(a):Czy istnieje opcja wyłączenia jednego z użytkowników
Pewnie moderator – wtedy żadna uwaga by się nie wyświetlała – fajnie
Powodzenia
..::GofNet::..
http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
Ergonomii ciąg dalszy – można włączyć opcję kasowania własnych postów w dziale kupię/sprzedam?
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Zapytam Wodza... 
Wracając do ilości postów na stronę. Myślę, że taka opcja powinna się pojawić w profilu.
Dla jednych wygodne jest 15, inni wolą 25 a np ja jak tylko idzie mam poustawiane powyżej 70.
Jak by coś takiego było – ekstaza

Dla jednych wygodne jest 15, inni wolą 25 a np ja jak tylko idzie mam poustawiane powyżej 70.
Jak by coś takiego było – ekstaza

Mazda 6 2004r.
[url]www.igunia.pl[/url]
[url]www.igunia.pl[/url]
www.igunia.pl
nemi napisał(a):Globy napisał(a):Dzieki za ergonomiczna uwage!
To ja dołożę uwagę od siebie, też ergonomiczną. Czy istnieje opcja wyłączenia jednego z użytkowników, żeby się nie wyświetlał?
Albo chociaż poproszę o sposób, żeby mi nie pękała żyłka w dup*e jak czytam jego posty.
Pokornie proszę,
nemi

20 postów hehe, a ja myślałem że ktos wątki pomoderował o 1/4
czekajcie jak zaczną wklejać foty ze spotów

czekajcie jak zaczną wklejać foty ze spotów

Waluś napisał(a):20 postów hehe, a ja myślałem że ktos wątki pomoderował o 1/4
Też miałem takie wrażenie na początku

Ciekawe jak forum zareaguje na przedłużenie czaterii o 25%
nemi napisał(a):Spoko – kiedyś dopiero powyżej 6000 stron zaczynały się schody
A to spocho
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
No to właśnie piszę o takiej opcji w profilu. Każdy by miał tyle ile sobie zarzyczy.
Ludzie, teraz są łącza po 5Mbit, więc ilość zdjęć to chyba nie problem (no bynajmniej po stronie użytkownika, bo jak serwer stoi na wąskim łączu to i 100mbit łącza nie pomoże).
Ludzie, teraz są łącza po 5Mbit, więc ilość zdjęć to chyba nie problem (no bynajmniej po stronie użytkownika, bo jak serwer stoi na wąskim łączu to i 100mbit łącza nie pomoże).
Mazda 6 2004r.
[url]www.igunia.pl[/url]
[url]www.igunia.pl[/url]
www.igunia.pl
bartwaw napisał(a):Każdy by miał tyle ile sobie zarzyczy.
nie do końca, są czasem spisy treści do konkretnych stron i wtedy zaczynają się schody – linki się przestawiają.
Adaś napisał(a):nie do końca, są czasem spisy treści do konkretnych stron i wtedy zaczynają się schody – linki się przestawiają.
Linki zazwyczaj są do konkretnego posta...
bartwaw napisał(a):Ludzie, teraz są łącza po 5Mbit, więc ilość zdjęć to chyba nie problem
Nie wszyscy i nie zawsze używają takich łączy, standardem jest raczej 1Mbit/s (nie wiem jak u Ciebie bo nawet nie napisałeś skąd jesteś), ale często spotyka się dużo wolniejsze łącza.
Poprawiłem miasto
No ja mam wspomniane 5mbit.
Dlatego piszę, że najlepsza opcja w profilu. Dla mnie osobiście ważniejsza jest ergonomia.
No nie wszyscy mają 5mbit, ale uważam że 1Mbit to już bardzo dobra prędkość.
Co do linkowania do konkretnych wypowiedzi w poscie, też są na to sposoby.
Dlatego piszę, że najlepsza opcja w profilu. Dla mnie osobiście ważniejsza jest ergonomia.
No nie wszyscy mają 5mbit, ale uważam że 1Mbit to już bardzo dobra prędkość.
Co do linkowania do konkretnych wypowiedzi w poscie, też są na to sposoby.
Mazda 6 2004r.
[url]www.igunia.pl[/url]
[url]www.igunia.pl[/url]
www.igunia.pl
1, 2