Witam
Ja z taką małą propozycją. Czasami zdarza się tak, że w naszych autach zachodzą różne zmiany i userzy dopisywali w podpisie lub temacie co się zmieniło np
Adaś
Mazda 323F BA – nowe felgi!
Dopiski te są usuwane przez modów (niezgodne z Regulaminem) a wydaje mi się, że warto je zostawić, ponieważ nie każdy zagląda do każdego tematu o Naszych autach i możemy pominąć jakąś fajną nowinkę dot. auta. Żeby był porządek proponuję, żeby taki dopisek wisiał w nazwie tematu określony czas.
Co Wy na to?:)
Nasze Mazdy – nazewnictwo tematów
Strona 1 z 1
ok, o ile to ma być w temacie opcjonalnym. W sumie nic mi do tego ale myślę że umieszczanie dodatkowych dopisków w pierwszej linijce tematu (przy nicku) zakłóciło by mocno czytelność działu 
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
A od czego jest podpis/stopka...?
http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
XsiX napisał(a):np.
A takto często jest tak że wbijam do NM, widzę nowe posty w jakimś temacie ale do niego nie wchodzę.
A tak widzę w temacie np. nowe felgi czy coś takiego i od razu wiadomo że coś jest zmienione i można by obadać.
Sokool napisał(a):A takto często jest tak że wbijam do NM, widzę nowe posty w jakimś temacie ale do niego nie wchodzę.
A tak widzę w temacie np. nowe felgi czy coś takiego i od razu wiadomo że coś jest zmienione i można by obadać.
dokładnie:)
no i pozostaje jeszcze kwestia jak długo taki dopisek mógłby wisieć, bo po 2 miesiącach nowe felgi nie będą już nowe;)
To będzie nie do upilnowania (jeśli moderatorzy mieliby tego pilnować)
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Wg mnie propozycja jest zła. Zrobiłby się bałagan, a userzy prześcigaliby się w wymyślaniu haseł reklamowych. Jak w Tesco na promocji.... W tym dziale musi być porządek, to taka trochę wizytówka.
Adaś napisał(a):Sokool napisał:
A takto często jest tak że wbijam do NM, widzę nowe posty w jakimś temacie ale do niego nie wchodzę.
dokładnie:)
Popieram
Sprzedam sporo części do MX-6/626 GE KL 
Jesli odbywac sie bedzie to w obecnej skali, a moderatorzy wezma na swe barki pilnowanie opisow (np. czyszczenie tych, ktore spadna na 3. strone i dalej) – OK 
Strona 1 z 1