Średnie spalanie
Strona 1 z 1
Proponuję utworzyć temat dotyczący średniego spalania w dziale diesel i przenieść tam wszystkie posty o dieslach z tematu "Średnie zużycie paliwa" z Ogólnego i "Spalanie naszych Mazd" z działu 323 (w 626 chyba nie ma takiego tematu). Było by łatwiej coś znaleźć zarówno o benzynie jak i o dieslu.

- Od: 31 sty 2007, 13:10
- Auto: 626 GF 2.0 DITD '98 HB
ravo napisał(a):mam nadzieje, ze moderatorom tez sie spodoba
Mnie to odpowiada, jak zapadnie decyzja będe przerzucał
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 

- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Ja bede wdzieczny za wykonana prace i dziekuje za propozycje!
xANDy – jako Moderator działu "Diesel" niech Przyklei taki temat, a my poprzerzucamy odpowiednie tematy z pozostałych działów.
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 

- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
eeeeeeeeeee – moofffcie jakąś większą tszcionkom, bo nie bardzo rozumiem....
co mam zrobić i z czym?
PS. chyba jestem przemęczony...
co mam zrobić i z czym?
PS. chyba jestem przemęczony...
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
Musisz Andrzejku zalozyc nowy temat pt. "Średnie spalanie Mazd z silnikiem Diesla" lub podobnym, a tam moderatorzy reszty Warsztatu dokleja posty z informacjami o takowym pochodzace z ich dzialow.
Zrobiłem tak już dosć dawno, więc można działać
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=35528
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=35528
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
Globusku – temat założyłem godzinę wcześniej niż napisałeś Swego posta...Globy napisał(a):Musisz Andrzejku zalozyc nowy temat
czy ja mam ich jakoś popędzać czy co...?Globy napisał(a):a tam moderatorzy reszty Warsztatu dokleja posty z informacjami o takowym pochodzace z ich dzialow
Ja ich "wspomoge" dzisiaj.
ja bym chciała zaproponować uporządkowanie wszystkich modeli wzgledem spalania 323, 626, 929, 121, itp. jesli by sie dalo z podzialem na silniczki
wiem ze to ogromna praca dla moderatorow ale moze kiedys uda sie to zrobic, naprawde bardzo ulatwiloby to wyszukiwanie info dot spalania poszczegolnych modeli
dopisuje to do tego tematu zeby nie zakladac nowego
pozdrawiam
pozdrawiam
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |

- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
A jak stoja nasze chwalebne owieczki 323 i 626?
Mnie sie przypomnialo, ze w wielu postach podaje sie pare modeli razem (przynajmniej moich postach
totez moze umiescic tylko linki w FAQ tych dzialow do watku o spalaniu, ktory zagniezdzic w Eksploatacji.
Mnie sie przypomnialo, ze w wielu postach podaje sie pare modeli razem (przynajmniej moich postach
Strona 1 z 1