Witam.
Co powinien zrobić nowy użytkownik, jeśli po wstępnej rejestracji, nie dostał emaila aktywacyjnego?
Nie można się zarejstrować po raz drugi, co śmieszniejsze – przychodzą mailowe powiadomienia o zlotach itd. :–)
Będę wdzięczna za jakieś wskazówki. Mogę podać adres email/nazwę użytkownika na priva.
Problemy z rejestracją
Strona 1 z 1
Nie widze problemu, jesli mozesz sie logowac na forum. W innym wypadku przeslij swoj login na adres klub@mazdaspeed.pl w celu aktywacji konta, nasze forum nie generuje maili rejestracyjnych.
Globy napisał(a):Nie widze problemu, jesli mozesz sie logowac na forum.
Problem z aktywacją konta, nie dotyczy mojego konta :–)
Globy napisał(a):W innym wypadku przeslij swoj login na adres klub@mazdaspeed.pl w celu aktywacji konta
Dzięki – przekażę dalej :–)
No jak to nie, jak tak?Globy napisał(a): nasze forum nie generuje maili rejestracyjnych.
W mailu powitalnym należy kliknąć link, aby aktywować konto :–)
Inaczej jest ono nieaktywne i nie można się zalogować.
- Od: 25 lut 2007, 00:02
Poradź tej drugiej osobie żeby zalogowała się używając danych jakie wpisała przy rejestracji
Bez maila aktuwującego
Bez maila aktuwującego
magia napisał(a):"Podałeś nieprawidłowe lub nieaktywne dane użytkownika"
Jeśli pokazuje się takie info. tzn. że konto nie zostało aktywowane poprzez link który po udanej rejestracji dostaje się na mail-a.
magia napisał(a):nie dostał emaila aktywacyjnego?
Gdzie ta osoba ma konto pocztowe ? www.wp.pl ?
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Misiek-Bełchatów napisał(a):Jeśli pokazuje się takie info. tzn. że konto nie zostało aktywowane poprzez link który po udanej rejestracji dostaje się na mail-a.
Tego się domyśliłam, właśnie dlatego tu napisałam.
Nie. Homenet.Misiek-Bełchatów napisał(a):Gdzie ta osoba ma konto pocztowe ? www.wp.pl ?
Zainteresowany wysłał maila na wyżej podany adres.
- Od: 25 lut 2007, 00:02
magia napisał(a):Nie. Homenet.
Zainteresowany wysłał maila na wyżej podany adres.
Proponuje założenie konta e-mail na www.o2.pl i ponowną próbę rejestracji ... powinno być ok.
Ale zobaczymy jeśli spróbuje ta osoba takiej kombinacji.
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Sprawa naprawiona, zdarzaja sie niestety marginalne przypadki nieaktywowania kont. W razie problemow zawsze prosze o przeslanie maila na adres Klubu. Zapraszamy do korzystania z forum!
Strona 1 z 1