Sortowanie użytkowników

Uwagi na temat działania forum i strony klubowej. Zajrzyj, jeśli masz problemy z działaniem i obsługą.

Postprzez Tolo123 » 19 lut 2007, 02:31

Witam! Dość długo nie odwiedzałem forum, zmieniłem kompa, zapomniałem swoje dane i mimo starań nie odnalazłem się na liście. Przydałaby się możliwość przeskakiwania do konkretnej strony, bez konieczności skakania po kolei. Pozdrawiam
Początkujący

Od: 19 lut 2007, 01:34

Postprzez Violetka » 21 lut 2007, 15:18

najprawdopodobniej przy świątecznych porządkach zostałeś usunięty z listy użytkowników z uwagi na brak aktywności
jeżeli pamiętasz nick polecam opcję szukaj
w kwestii możliwości przechodzenia na wybraną stronę w liście użytkowników niestety nie wypowiem się...po prostu nie znam się na tym :D
Obrazek
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche

www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
Forumowicz

Od: 20 lut 2006, 17:46
Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8

Postprzez Globy » 21 lut 2007, 15:36

Przy obecnej liczbie uzytkowinkow jest to proces mozolny, ale lista umozliwia wszelkie funkcje:

=> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 463#436463

Podstawowa informacja jest zawsze nick, bowiem z poziomu panelu administracyjnego nie mamy dostepu do informacji o Was na podstawie adresu e-mail.
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120