Proponuję podwiesić też ten drugi a posty tyczące się zimówek z pierwszego przerzucić do drugiego – będzie czytelniej
Propozycja podwieszenia i podzielenia tematów w Opiniach
W oponiach są teraz dwa tematy o oponach – jeden o wszystkich, drugi o zimowych. Ten drugi nie jest podwieszony.
Proponuję podwiesić też ten drugi a posty tyczące się zimówek z pierwszego przerzucić do drugiego – będzie czytelniej
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
jakto nie podwieszony
no cośty
fakt, hehe sie robi
fakt, hehe sie robi
w opinie mamy juz jedna strone podwieszonych
chcialem zmiejszyc ta ilosc przenoszac opinie o modelach do dzialu modelowego ale widze, ze polityka zwiekszania przyklejonych jest popierana przez moderatora to dla idelanego porzadku dajcie z powrotem opinie o autach do dzialu opinie
A i jak jest mozliwosc to zrobcie pare globalnych ogloszen bedzie forum super czytelne
edit dla polaka :
tak dzisiaj tez mam okres – mam go co tydzien

edit dla polaka :
tak dzisiaj tez mam okres – mam go co tydzien
w opinie jest balagan, co tam robi opinia 626
i co tam robi mazdy z ogloszen ? lepiej dac to dzialu kupie ale po co jak taki temat jest w dziale sprzedam ?
. Tak samo nie podobaja mi sie 2 tematy o oponach. Dzial porady jest jednym wielkim nieporozumieniem powinnien nazywac sie poprostu Problemy techniczne i tam dawac ogolne problemy warsztatowe i ich rozwiazania

ravo napisał(a):co tam robi opinia 626
ooooooooo, a byłem pewien ze sam ja wrzucalem do siebie. Hmmm moze tylko taki mialem zamiar

Ale popieram ravo – sorki za slownictwo ale faktycznie ten dzial (glownie ze wzgledu na swoja specyfikę) to jeden wielki [tiiit].
Nie przyklejajcie wiecej tematow (ja sam nie wiem co zrobic w 626, bo tez jest to do

opony zimowe to temat sezonowy i narazie niech jako taki zostanie. Potem się zdejmie.
Aż tak podwieszonych tam tyle nie ma nie przesadzajcie. Więcej jest w poradach.
Co do Aut z ogłoszeń to uważam że to jest właściwy dział ale
tego nie wiem i też się nad tym zastanawiam
Nie wiem czy zauważyliście ale kiedś naprawdębyło sporo Topików na temat "co sądzicie o tym aucie z ogłoszenia" i po to powstał ten watek. Ostatnio coraz mniej jest tam postów, to znaczy że co ma być juz zbędny bo ludzie przestali pytać tak
G.. prawda. Jest i powinien być. i taki zostanie. Jest tam sporo info o autach, którym się zajmę w zimie jak będe miał więcej czasu. Sporo z tamtąd poleci do kosza i do odpowiednich działów technicznych na temat opinni o autach. Podobnie będzie z oponami i olejami. Będzie sprzątanie, ale to nie takie proste zważywszy na ilość postów.
to akurat dobry pomysł, bo zauważyłem ze ostatnio nawet "mody" podrzucaja wątki typowo techniczne do porad, bo nie dotyczą tylko konkretnego modelu. Więc nie mam zamiaru bawić się w działowy ping-pong i zmieniam temat i dopasowuje do działu.
tyle.
gdzie, co
EDIT:
Przepraszam, mój błąd nie zauważyłe
jużoddałem grzybowi :}
Aż tak podwieszonych tam tyle nie ma nie przesadzajcie. Więcej jest w poradach.
Co do Aut z ogłoszeń to uważam że to jest właściwy dział ale
ravo napisał(a):ale po co jak taki temat jest w dziale sprzedam ?
tego nie wiem i też się nad tym zastanawiam
Nie wiem czy zauważyliście ale kiedś naprawdębyło sporo Topików na temat "co sądzicie o tym aucie z ogłoszenia" i po to powstał ten watek. Ostatnio coraz mniej jest tam postów, to znaczy że co ma być juz zbędny bo ludzie przestali pytać tak
ravo napisał(a):Dzial porady jest jednym wielkim nieporozumieniem powinnien nazywac sie poprostu Problemy techniczne i tam dawac ogolne problemy warsztatowe i ich rozwiazania
to akurat dobry pomysł, bo zauważyłem ze ostatnio nawet "mody" podrzucaja wątki typowo techniczne do porad, bo nie dotyczą tylko konkretnego modelu. Więc nie mam zamiaru bawić się w działowy ping-pong i zmieniam temat i dopasowuje do działu.
tyle.
ravo napisał(a):co tam robi opinia 626
gdzie, co
EDIT:
Przepraszam, mój błąd nie zauważyłe
ja widzę że ty żałujesz że wogóle zrezygnowałeś z moderowania, bo najchętniej robiłbyś to w każdym dziale 
acha.
No to oficjalnie proszę przyjąć moją rezygnację.
Dziękuję za współpracę
No to oficjalnie proszę przyjąć moją rezygnację.
Dziękuję za współpracę
Waluś napisał(a):No to oficjalnie proszę przyjąć moją rezygnację.
Dziękuję za współpracę
Ja pier&^% a wy jak dzieci
Bo stefan mi zabrał czarna kredke to ja pier*&&^% i nie rysuje, no przestańcie i fochy zostawćie dla żon.
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
Loczek napisał(a):no przestańcie i fochy zostawćie dla żon
jeśli się pisze że ktoś się nie sprawdza to czasn na zmiany
Waluś napisał(a):jeśli się pisze że ktoś się nie sprawdza to czasn na zmiany
gdzie on ci cos takiego napisał
dla mnie nie bedize lepszego moda w dziale niz aktualny i mowie tu o kazdym dziale, jezeli sa jakies ale to wystracyz powiedziec co i jak i sie dochdzi do pozytywnych rozwiazan a nie tak.
Fakt za duzo jest tematółw podwiesoznych it o razi, ale wspolnymi siłami cos sie wykombinuje, takze prosze mi tu przemoderowac ten post walusia, bo jak nie to ja tez szczelam focha
Waluś napisał(a):jeśli się pisze że ktoś się nie sprawdza to czasn na zmiany
Wally nie fochuj – nikt tak nie napisał. Ravo zwrócił uwagę na to co wszyscy zauważamy a nikt tego nie mówi. Mamy (wszyscy) lekki burdel i czas to uporządkować. Nikt nie ma do nikogo pretensji – po prostu forum się za szybko rozrasta a my nie nadążamy.
Ja się już za to biorę.
a ileż jest tych podwieszonych
raptem 8 sztuk to tak dużo
nie zajmuja nawet całej strony. Fakt jeden dwa da się odkleić i przenieść ale reszta
i co zaraz będzie na co uważać przy kupnie .... , jakie świece, jakie kabble i ch wie co jeszcze Myślęże chyba była taka idea tego działu. Zresztą te podwieszone to nie był mój wymysł. Łatwiej jest kogoś odesłać do tego co widać a nie tylko pisać że użyj szukajki. To też bywa nudne i upierdliwe.
Nie wiem moze ja mam tak spacozny umysł, ale jak wchodze na jakiś dział i widze pierw same podwiesozne a potem zjedzajac inne tematy to tak jakos mis ie to nie podoba, to nie jest zadna aluzja.
Jezeli cos mozna zrobic z podwieoszny mowie ogolnie o wsyztskich działach to mozemy to zrobic i tyle a jezeli bedzie 10 podwieoszonych i kazdy jest wazny to mowi sie trudno i zostaja.
A ravo wytargamy za ucho i bediz kleczał na grochu.
Jezeli cos mozna zrobic z podwieoszny mowie ogolnie o wsyztskich działach to mozemy to zrobic i tyle a jezeli bedzie 10 podwieoszonych i kazdy jest wazny to mowi sie trudno i zostaja.
A ravo wytargamy za ucho i bediz kleczał na grochu.
Ja zrobię podobnie jak z fotorelacjami u siebie.
Założę jeden temat OPINIE O MODELACH a w środku zrobię linki do poszczególnych modeli.
Tym sposobem kilku się pozbędę.
Założę jeden temat OPINIE O MODELACH a w środku zrobię linki do poszczególnych modeli.
Tym sposobem kilku się pozbędę.
Waluś napisał(a):raptem 8 sztuk to tak dużo nie zajmuja nawet całej strony
dokładnie w poradach jest 8 a w opiniach 7 to raczej nie aż tak dużo i nie zajmują nawet pół strony a wiele pomagają nie wiem o co ta cała wrzawa..
"Mazdy z ogłoszeń" lepiej niech zostaną gdzie są bo i tak co chwile ktoś będzie w opiniach pytał o takie sprawy. W ciągu kilku ostatnich dni było pare taki zapytań i trzeba było to spinać...
- Od: 21 lut 2005, 15:39
- Auto: była 626GE 323BG Eclipse 323F BA a teraz Scion Tc