Wpadłem na taki pomysł żeby w każdym dziale (czyli dotyczącym modeli, dotyczącym tunningu czy car audio ) powstały tzw robocze tematy, które byłyby podwieszone.
Pomyslałem o tym w tym celu żeby forumowicze mogli zadawać nawet banalne pytania i otrzymywali szybkie i równie proste odpowiedzi. Zasada szybkie pytanie szybka odpowiedź.
Niektórzy przecież na początku zabawy z forum maja dosyc banalne pytania, maja problemy z poprawnym nazwaniem tematu, lub problem juz sie pojawił i moim zdaniem ułatwiło by im to uzyskanie kilku im potrzebnych odpowiedzi.
Typu: czy moja mazda ma to... . Przecież nie warto zakładać tematu dla jakieś błachostki a te tematy by rozwiązały ten problem mam taka nadzieje.
Aby był to taki post ruchomy mozna by zrobic żeby posty znikały po np 24 godiznkach żeby to nie zajmowało duuzo miejsca jak i również żeby on był bardziej czytelny i prostszy w oblsudze.
Mam nadizeje że dyskusja zostanie podjeta a jeżeli sie myle co do sprawności i przydatności mojego pomysłu to prosze o wytłumaczenie.
Pozdrawiam Loczek
Propozycja tematów podwieszonych
Strona 1 z 1
Loczek napisał(a):Mam nadizeje że dyskusja zostanie podjeta
prosze
Loczek napisał(a): to prosze o wytłumaczenie.
moim zdaniem pomysl ok ale jak zwykle jest ale, i jestem przeciwny
ravo napisał(a):lepiej zalozyc temat przeczytac regulamin
kolejność odwrotna ravo
Inaczej temat spada do kosza
Też uważam że nie jest to dobry pomysł. Tym sposobem moderatorzy totalnie się pogubią i zarąbią.
Ja dziękuję za takie rozwiązanie.
Regulamin ---> nowy temat lub dopisanie się w istniejącym temacie ----> i wszystko gra
Strona 1 z 1