Propozycja tematów podwieszonych

Uwagi na temat działania forum i strony klubowej. Zajrzyj, jeśli masz problemy z działaniem i obsługą.

Postprzez Loczek » 30 kwi 2006, 22:06

Wpadłem na taki pomysł żeby w każdym dziale (czyli dotyczącym modeli, dotyczącym tunningu czy car audio ) powstały tzw robocze tematy, które byłyby podwieszone.
Pomyslałem o tym w tym celu żeby forumowicze mogli zadawać nawet banalne pytania i otrzymywali szybkie i równie proste odpowiedzi. Zasada szybkie pytanie szybka odpowiedź.
Niektórzy przecież na początku zabawy z forum maja dosyc banalne pytania, maja problemy z poprawnym nazwaniem tematu, lub problem juz sie pojawił i moim zdaniem ułatwiło by im to uzyskanie kilku im potrzebnych odpowiedzi.
Typu: czy moja mazda ma to... . Przecież nie warto zakładać tematu dla jakieś błachostki a te tematy by rozwiązały ten problem mam taka nadzieje.
Aby był to taki post ruchomy mozna by zrobic żeby posty znikały po np 24 godiznkach żeby to nie zajmowało duuzo miejsca jak i również żeby on był bardziej czytelny i prostszy w oblsudze.

Mam nadizeje że dyskusja zostanie podjeta a jeżeli sie myle co do sprawności i przydatności mojego pomysłu to prosze o wytłumaczenie.

Pozdrawiam Loczek
Forumowicz

Od: 31 sty 2006, 17:30
Auto: Bezawaryjne i Niebite

Postprzez ravo » 8 maja 2006, 19:27

Loczek napisał(a):Mam nadizeje że dyskusja zostanie podjeta

prosze

Loczek napisał(a): to prosze o wytłumaczenie.

moim zdaniem pomysl ok ale jak zwykle jest ale, i jestem przeciwny :) a dlatego, ze bedzie syf, ktos komus pomoze bedzie to cenna informacja a zniknie po 24h ( lepiej by byla archwizowana), lepiej zalozyc temat przeczytac regulamin, wiec przykro mi ale pomysl odpada.
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez Loczek » 8 maja 2006, 19:31

Spoko ważne że ktos cos napisał.
Forumowicz

Od: 31 sty 2006, 17:30
Auto: Bezawaryjne i Niebite

Postprzez Grzyby » 9 maja 2006, 09:53

ravo napisał(a):lepiej zalozyc temat przeczytac regulamin

kolejność odwrotna ravo
Inaczej temat spada do kosza

Też uważam że nie jest to dobry pomysł. Tym sposobem moderatorzy totalnie się pogubią i zarąbią.
Ja dziękuję za takie rozwiązanie.

Regulamin ---> nowy temat lub dopisanie się w istniejącym temacie ----> i wszystko gra
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Od: 3 paź 2004, 23:09
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06
Renault Trafic 1.6 TT '16
Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Fiat Ducato Pilote First 62A, 2.5TDI, '98
Burstner Amara 535TK