Maciej Loret napisał(a):możliwe jest by post na forum pojawiał się równolegle w dwóch działach (np. elektronika oraz CarAudio)?
Chyba nie. Czemu miałoby to służyć?
www.mazdaspeed.pl
Sokool napisał(a):Maciej Loret napisał(a):możliwe jest by post na forum pojawiał się równolegle w dwóch działach (np. elektronika oraz CarAudio)?
Chyba nie. Czemu miałoby to służyć?
Maciej Loret napisał(a):Skoro nie wiesz czy o kondensatorze masz pisać w Elektronice czy w Caraudio, to napiszesz w obu jednocześnie.
Maciej Loret napisał(a):Tzn. posta piszesz raz, ale zaznaczasz, że ma się pojawić w obu działach.
Maciej Loret napisał(a):Korzystałeś kiedyś z grup dyskusyjnych?
Sokool napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Skoro nie wiesz czy o kondensatorze masz pisać w Elektronice czy w Caraudio, to napiszesz w obu jednocześnie.
No ale jeśli chodzi o kondensator do car audio to piszę w car audio. W czym problem?
Sokool napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Tzn. posta piszesz raz, ale zaznaczasz, że ma się pojawić w obu działach.
No to na forum nie ma takiej możliwości.
Sokool napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Korzystałeś kiedyś z grup dyskusyjnych?
Nie.
Piotruś napisał(a):Należy sobie zadać podstawowe pytanie – czy forum powinno być user-friendly?
Piotruś napisał(a):Wg mnie dobrze moderowany jeden dział spełnia rolę właściwiej, niż rozdrobnienie.
Piotruś napisał(a):forum powinno być user-friendly
Bardzo przepraszam Cię, że tak to napisałem. Na szczęście coś innego miałem na myśli – i słusznie mi to wytknąłeś. Przyznaję się do niefortunnego ujęcia tego co miałem na myśli.Piotruś napisał(a):Przykro mi się zrobiło, bo moje zajęcie głosu w tej sprawie podyktowane jest tym, że nie jest mi obojętny los tego, co dzieje się
I tutaj się nie zgadzam. Powód dość prozaiczny:Piotruś napisał(a):Jeżeli przyrost liczby działów będzie [...] konsekwencją coraz to nowych modeli wypuszczanych na rynek, ich liczba, a co za tym idzie problemowość userów z trafieniem w odpowiedni dział będzie zmierzała do nieskończoności
Sokool napisał(a):Maciej Loret napisał:
Tzn. posta piszesz raz, ale zaznaczasz, że ma się pojawić w obu działach.
No to na forum nie ma takiej możliwości.
brii napisał(a):Jest – przy przenoszeniu tematu jest możliwość pozostawienia odnośnika na starym forum...
Maciej Loret napisał(a):Tzn. posta piszesz raz, ale zaznaczasz, że ma się pojawić w obu działach.
A przenosić mogą tylko moderatorzy.
Globy napisał(a):Mnie sie wydaje, ze szukajka lapie opcjonalne opisy tematow...
Globy napisał(a):Postanowilismy utworzyc nowy dzial 3/5/6.
Globy napisał(a):Jednoczesnie prosze Moderatorow dzialow 323 i 626 o mozliwie szybkie przerzucenie tematow dotyczacych nowszych modeli do nowego dzialu, z gory dziekuje.
Sokool napisał(a):Masz rację – wydaje Ci się
Sokool napisał(a):To w ilu Ty osobach występujesz
Sokool napisał(a):Całe szczęście trójek jak na lekarstwo

Globy napisał(a):Sokool napisał(a):Masz rację – wydaje Ci się
Mile uczucie we wlasnym Klubie
Piotruś napisał(a):Post Dnia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości
Koordynatorzy, Koordynatorzy Forum