Uwagi do funkcjonowania forum
ravo napisał(a):blad jak blad – prosze sie przezwyczaic

aleś się wypowiedział, no niech cię turbina poniesie

Sokool napisał(a):http://forum.tempra.org/
Jeszcze jest Tico Tuning Team
Co do podziału forum wg mnie jest ok. Jak tu wpadłem pierwszy raz, to jakoś specjalnie nie miałem trudności z połapaniem gdzie co jest. Uważam, że to jedno z lepiej zorganizowanych for w jakich dyskutuje. prawdziwy burdel jest np w pdaclub
tomekr napisał(a):Mnie osobiście nie boli wykonanie paru dodatkowych kliknięć.
Poczekajmy do Christmas, kiedy jak wiadomo "bug się rodzi ..."
Obecny podział jest owocem wieloletnich doświadczeń i rozrastania się forum, które jak widać do skromnych nie należy – plany na przyszłość ustaliliśmy już wcześniej i ergonomię kierują one w stronę większego rozdrobnienia, lecz przy obecnych warunkach technicznych musimy się wstrzymać. Staramy się, by forum nie było zbyt długie "na wejściu", a opisy tematów przejrzyste. Jeśli jednak macie konkretne pomysły usprawnienia funkcjonalności, czyli zmiana statusu wątków, ich łączenie, przenoszenie lub tworzenie nowych – jesteśmy otwarci i dziękujemy
Globy, mówiąc o "kliknięciach" miałem na myśli sytuacje, kiedy wyskakuje błąd i całe szukanie/operacje trzeba powtórzyć.
To naprawde nie boli, jedynie żona czasami zadaje pytanie, dlaczego tak długo siedze przy kompie.
Co do pomysłów na usprawnienie forum to myśle, że nie wniósł bym nic nowego, znaczy się, nic co nie zostało powiedziane/przedyskutowane już wcześniej. W pełni popieram kierunki rozwoju forum
To naprawde nie boli, jedynie żona czasami zadaje pytanie, dlaczego tak długo siedze przy kompie.
Co do pomysłów na usprawnienie forum to myśle, że nie wniósł bym nic nowego, znaczy się, nic co nie zostało powiedziane/przedyskutowane już wcześniej. W pełni popieram kierunki rozwoju forum

- Od: 6 kwi 2005, 16:50
- Auto: 3 LF
Na dwadzieścia otwartych zakładek w ośmiu miałem to:
Warning: include() [function.include]: Unable to access ./language/lang_english/lang_main.php in /home/mazda/forum.mazdaspeed.pl/includes/functions.php on line 660
Warning: include(./language/lang_english/lang_main.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mazda/forum.mazdaspeed.pl/includes/functions.php on line 660
Warning: include() [function.include]: Failed opening './language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/mazda/forum.mazdaspeed.pl/includes/functions.php on line 660
phpBB :
Error clearing sessions table
DEBUG MODE
SQL Error : 126 Incorrect key file for table './mazda_forum/phpbb_sessions.MYI'; try to repair it
DELETE FROM phpbb_sessions WHERE session_time < 1220215683 AND session_id <> 'a44b5c43d45988072a945e19961625b2'
Line : 290
File : /home/mazda/forum.mazdaspeed.pl/includes/sessions.php
przed chwila tez mi sie to stalo i do tego wczoraj kolo 22 tez nie moglem sie dostac w ogole na forum
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
właśnie w tej chwili pojawił mi się nowy błąd
- Kod: Zaznacz cały
phpBB : Błąd Krytyczny
Error clearing sessions table
DEBUG MODE
SQL Error : 126 Incorrect key file for table './mazda_forum/phpbb_sessions.MYI'; try to repair it
DELETE FROM phpbb_sessions WHERE session_time < 1220243635 AND session_id <> 'f1f5f4b8f9f841d7606489d64eb5ccfe'
Line : 290
File : /home/mazda/forum.mazdaspeed.pl/includes/sessions.php
Zostawiłem już wiadomości tco_tm i Xioncowi, w nich cała nadzieja – proszę o cierpliwość i życzę miłego dnia 
Była kiedyś seria wciągających filmów, o takich, co niosą pomocą pomoc w nagłych przypadkach... "Bust nurses"