![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Uwagi do funkcjonowania forum
na stronie sprawdzam dane techniczne ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Dziekuje za sygnal, blad wystapil kilka dni temu, niestety tco_tm jest na urlopie.

spam

Witam. Jestem tu nowy i szczerze mowiac ciezko mi sie połapać w tych postach tematach i wszystkim.
Siedziałem już na nie jednym forum i uważam, że tutaj jest zdecydowanie za mało podzielone to wszystko.
Pewnie zaraz pojawia sie zwolennicy i powiedza ze przynajmniej nie trzeba skakac i scrollowac ale nasze Mazdy sa dosc skomplikowanymi samochodami i jest tu sporo informacji.
Np warto by bylo podzielic Dział Warsztat na takie sprawy jak sklepy i warsztaty i z osobna na regiony.
No i czesc techniczna podzielic na silnik, hamulce i układ kierowniczy, blacharka itp itd.
Dział elektryczny na car audio, alarmy, i reszta (nawiewy zegary itp itd).
Pewnie zrobić to to jest peeeełno roboty ale moze jakos rozdzielic prace i by cos wyszło...
Z racji tego ze poprzednim moim autem byl Fiat Tipo czesto bywałem na forum TTT i mylse ze można wziąć wzór z ich forum.
Siedziałem już na nie jednym forum i uważam, że tutaj jest zdecydowanie za mało podzielone to wszystko.
Pewnie zaraz pojawia sie zwolennicy i powiedza ze przynajmniej nie trzeba skakac i scrollowac ale nasze Mazdy sa dosc skomplikowanymi samochodami i jest tu sporo informacji.
Np warto by bylo podzielic Dział Warsztat na takie sprawy jak sklepy i warsztaty i z osobna na regiony.
No i czesc techniczna podzielic na silnik, hamulce i układ kierowniczy, blacharka itp itd.
Dział elektryczny na car audio, alarmy, i reszta (nawiewy zegary itp itd).
Pewnie zrobić to to jest peeeełno roboty ale moze jakos rozdzielic prace i by cos wyszło...
Z racji tego ze poprzednim moim autem byl Fiat Tipo czesto bywałem na forum TTT i mylse ze można wziąć wzór z ich forum.
Adamos88 napisał(a):Pewnie zrobić to to jest peeeełno roboty ale moze jakos rozdzielic prace
zgłaszasz się do pomocy?

Adamos88 napisał(a):Siedziałem już na nie jednym forum i uważam, że tutaj jest zdecydowanie za mało podzielone to wszystko
Chyba szaleju się opiłeś przyjacielu. Chciałbyś zrobić totalną sieczkę? Wtedy dopiero byłby problem ze znalezieniem czegokolwiek. Ja też odwiedzam wiele for i nie powiem żeby tu było źle. Przynajmniej mamy porządek.
Adamos88 napisał(a):czesto bywałem na forum TTT i mylse ze można wziąć wzór z ich forum
z tego czegoś?? http://fiatforum.com.pl/bravo-brava-marea-vf6.htm
sorry ale jak tam można coś znaleźć to ja jestem purchawka
Poczytaj tytuły tematów i powiedz np. jakich silników dotyczą (jedna z ważniejszych rzeczy).
Bo chyba że piszesz o innym forum (ale innego "fiatowskiego" nie znalazłem. Jedyne TTT to Tico Tunning Team)
Przegladalem wiele for roznych marek i to co znajduje sie na MS to szczyt przejrzystosci, logicznosci i nie wiem jeszcze czego ale pierwszy raz wchodzac tutaj od razu widzialem co i gdzie mam napisac. Najgorsze jak dla mnie jest forum alfy 147 (nawet nie pamietam adresu, ale takie jakies zielone ramki maja) [tiiit] totalna, 90% tematow ma po zero odpowiedzi i nic nie idzie znalezc a jak widac ze jest duzo odpowiedzi na zadane pytanie to po 2-3 postach rozmowy odbiegaja od tematu az do konca. Jedyne forum ktore jest podobne do MS w przejrzystosci to forum Lanci, wiec kolego nie narzekaj ze cos jest nie poukladane i wszystko praktycznie widac jak na dloni
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Grzyby napisał(a):z tego czegoś http://fiatforum.com.pl/bravo-brava-marea-vf6.htm
A gdzie tam masz TTT?
Oj Grzyb. Nie umiemy googlować
http://forum.tempra.org/
Sokool napisał(a):Oj Grzyb. Nie umiemy googlować

Sokool napisał(a):http://forum.tempra.org/
taki sam pieprznik jak w tym co podałem wyżej – tylko podzielony na mniejsze pieprzniki
i dalej pasuje to co napisałem wcześniej
Grzyby napisał(a):Poczytaj tytuły tematów i powiedz np. jakich silników dotyczą (jedna z ważniejszych rzeczy).
Dla ułatwienia

Powodzenia
Grzyby napisał(a):Dla ułatwienia – możesz nawet wybrać dział "Silnik i jego osprzęt mechaniczny, układ wydechowy, "
Powodzenia
No co, eleganckie tematy:
dusi sie
A to inspiruje do założenia u nas nowego tematu w działach megazlotowych:
usterki po zlocie w karolinowie

Ponieważ zdarzyło mi się zobaczyć kilka dni temu taki oto błąd, pomyślałem więc, że warto zwrócić na to uwagę. W sumie zdarzyło się to tylko 2 razy w przeciągu ostatnich kilku miesięcy, ale wydaje mi się że z czasem, bądź przy większej ilości użykowników może stanowić problem:
PS. Przepraszam jeśli wpitalam się w żywiołową dyskusję dot. organizacji forum i odciągam uwagę jej uczestników od bardzo istotnych zagadnień tam poruszanych.

PS. Przepraszam jeśli wpitalam się w żywiołową dyskusję dot. organizacji forum i odciągam uwagę jej uczestników od bardzo istotnych zagadnień tam poruszanych.
- Od: 6 kwi 2005, 16:50
- Auto: 3 LF