Uwagi do funkcjonowania forum
Ja tez, przy przenoszeniu tematow rowniez.
może sie nie znam ale dlaczego nie ma pola "oznacz wszystkie posty naraz(ze wszystkich działów )jako przeczytane. Taka zakładka jest ale w każdej zakładce z tematem ale nie na stronie głównej. Mozna to poprawić?
TriCeratops 2.0 142 km
- Od: 30 maja 2013, 18:24
- Auto: była 323 f BA 1,8 BP
teraz TRICERATOPS 2.0 142 km benzynka
davnes napisał(a):sie nie znam
pressgirl napisał(a):jest taka opcja, na stronie głównej jest: oznacz wszystkie fora jako przeczytane. jest to na samym dole
davnes napisał(a):to może to przenieść w miejsce na samej górze
po co?
Już wiesz gdzie szukać
A ja zauważyłem dzisiaj takowy problem:
Tematy przeczytane nie oznaczają się jako przeczytane a wiszą dalej jako nieprzeczytane. Nic nie pomaga ponowne otwarcie takiego tematu. Po wyjściu z niego dalej jest oznaczony jako nieczytany.
Pomaga jedynie kliknięcie w danym dziale przycisku "oznacz wszystkie tematy jako przeczytane".
Ktoś to jeszcze ma?
Grzyby napisał(a):Ktoś to jeszcze ma?
Miałem tak kilka razy. Teraz czasem się też powtarza. Zdarzają się też przypadki (np. dla mnie) po zamknięciu przeglądarki bez uprzedniego wylogowania się odznaczenie wszystkich tematów jako przeczytane.
Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami to tylko znaczy że ich wyprzedziłeś. | www.burnwater.pl
- Od: 13 sie 2007, 13:06
- Auto: EA5A SE
Grzyby napisał(a):Tematy przeczytane nie oznaczają się jako przeczytane a wiszą dalej jako nieprzeczytane. Nic nie pomaga ponowne otwarcie takiego tematu.
Nie miałem tego od dawna.
palik napisał(a):Zdarzają się też przypadki (np. dla mnie) po zamknięciu przeglądarki bez uprzedniego wylogowania się odznaczenie wszystkich tematów jako przeczytane.
To jest normalne – wraz z końcem sesji znikaja dane o nieprzeczytanych postach.
the right man in the wrong place...
Ja mam tylko losowo, gdy otwieram kilkanascie tematow w oddzielnych kartach, ale uznaje za normalny objaw funkcjonowania phpbb.
Man wrażenie że forum nie przeszło na czas Letni
Mam w profilu ustawiony czas środkowoeuropejski a w postach wyświetla się godzina do tyłu właśnie jest 10.37 a wyświetli
– 9.37
Mam w profilu ustawiony czas środkowoeuropejski a w postach wyświetla się godzina do tyłu właśnie jest 10.37 a wyświetli
ja sobie przestawilem w ustawieniach w swoim profilu i mi sie dobrze wyswietla czas
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
siegu napisał(a):Man wrażenie że forum nie przeszło na czas Letni
bo nie przechodzi, trzeba samemu zmienić w Profilu
makoshark Coś chyba żle właśnie ci wyświetliło godzine do tyłu 

I po wszystkiemu