Nie wypada mi sie odzywac, ale zgadzam sie i uwazam, ze to najlepsze wyjscie. Proponuje wazne sprawy rozpatrywac wlasnie ankietami, gdzie prawo glosu maja wszyscy uzytkownicy forum/strony, jesli sprawa dotyczy tych organow oraz Klubowicze, jesli rozpatrujemy sprawy klubowe.
W drobnych sprawach chyba mozecie zaufac mnie i Zombiemu. Przez ostatnie dwa miesiace bardzo dobrze sobie radzilismy razem z prowadzeniem Klubu – szybko i sprawnie. Nikt z nas nie chce przerostu formy nad trescia.
Admini i decydenci na forum
Moje zdanie jest takie że powinniśmy zostawić klub zombiemu stronę globyemu a forum jako dobro ogółu powinno należeć do wszystkich i wszelkie zmiany niech będą uzgadniane w tym właśnie dziale, choćby i za pomocą ankiet. Jeżeli globy / zombi będą chcieli od nas jakiejś pomocy wtedy poproszą o to na forum / czacie / GG i każdy kto będzie miał ochotę pomoże / wypowie się w danej sprawie.
BTW tco i co z twoim adminem ? Wydawało mi się że przez chwilę nim byłeś a teraz znowu mod
BTW tco i co z twoim adminem ? Wydawało mi się że przez chwilę nim byłeś a teraz znowu mod
Niech Zombi i Globy wiążąco wypowiedza sie w sprawie jak to bedzie, kto, co, po co, dlaczego i konczymy ten watek, bo mi juz sie w glowie od niego kreci. Czekam Panowie.
the right man in the wrong place...