Morder napisał(a):całe forum może z powodzeniem moderować max 2 może 3 osoby, które często siedzą w necie.
Zgadzam sie.
www.mazdaspeed.pl
Morder napisał(a):całe forum może z powodzeniem moderować max 2 może 3 osoby, które często siedzą w necie.
Globy napisał(a):Morder napisał(a):całe forum może z powodzeniem moderować max 2 może 3 osoby, które często siedzą w necie.
Zgadzam sie.

Morder napisał(a):np dzisiaj został przeniesiony z działu ogólnego do działu HP taki wątek http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=8879, który mod go przeniósł ? i czemu to zrobił ? to co się dzieje na forum mazdaspeed to śmiech na sali.

polnik@studio napisał(a):Ja moderuję : Ogólny, Sprzedam, Kupię
polnik@studio napisał(a):Jak sobie wyobrażasz zmianę i kogo widzisz na miejsce mideratora ?
polnik@studio napisał(a):Pozatym taka zmiana powinna poprzedzić jakaś ankieta odnośnie zadowolenia/niezadowolenia z moderatorów.

Nie mam nic do ciebie stary ale pomagaj mi czasami

polnik@studio napisał(a):masz rację nic nie robię podobnie jak w ogólnym. W ogóle to jestem leń ...

ja proponuję zmienić moda (odpowiedzialnego za przenoszenie tych nieszczęsnych, ale jednak odpowiednich postów dla działu OGÓLNY), bo osoba ta, po prostu nie zna się na tej robocie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości
Koordynatorzy, Koordynatorzy Forum