Jak respektować Regulamin?

Uwagi na temat działania forum i strony klubowej. Zajrzyj, jeśli masz problemy z działaniem i obsługą.

Postprzez XsiX » 19 gru 2004, 19:24

bajero widze że zbierasz minusiki więc dorzucam ci jeden do kolekcji <lol>
Forumowicz

Od: 20 paź 2003, 09:33
Auto: CA KF '92 MTX

Postprzez bajer0 » 19 gru 2004, 19:27

XsiX napisał(a):bajero widze że zbierasz minusiki więc dorzucam ci jeden do kolekcji

dzieki <list>
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Forumowicz

Od: 26 sie 2004, 13:11
Auto: 626 GF FS `98

Postprzez XsiX » 19 gru 2004, 19:56

spoko :]
jak chcesz to wkrótce moge ci dać więcej <diabełek>
Forumowicz

Postprzez panstasio » 20 gru 2004, 14:29

hehehehehe bedzie wesolo
prosze na priv zlecenia na plusy i minusy
bedę cichym płatnym plusominuchem tego forum ehehehhehehe
coś ciekawego?? tylko co??
Forumowicz

Od: 28 paź 2003, 10:07
Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)

Postprzez mrdok » 23 gru 2004, 00:41

A mnie sie to nie podoba. Nie wiem za co minus. Jestem czlowiekiem ktory wyciaga wnioski z bledow, pisze troche postow czy odpowiedzi na nie, jesli nie wiem co robie zle to zastanawiam sie czy pisac.. Za tym idac to jesli ktos dostanie odpowiednia ilosc minusow to potem traci wiarygodnosc (chodz moze tylko jednej osobie podpadl, a ta sie tylko mscila(co godzine)), jesli ktos podlega ocenie i nie wie jakie sa kryteria i tym bardziej za co dostal ocene, to nie widze w tym sensu.
Forumowicz

Od: 2 lis 2004, 01:49
Auto: Nissan Primera 2.0TD 2000r

Postprzez XsiX » 23 gru 2004, 04:07

panstasio napisał(a):prosze na priv zlecenia na plusy i minusy
bedę cichym płatnym plusominuchem tego forum ehehehhehehe

proponuję ukarać jak największą liczbą minusów
twórcę tego wątpliwego dzieła tco_tm'a <diabełek>
Forumowicz

Postprzez Paweł » 23 gru 2004, 09:53

Widze, ze z calego pomyslu punktowania najwiecej kontrowersji budza minusy, ktore mimio przedstawienia calego systemu w krzywym zwierciadle i wylacznie jako zabawy, przez niektorych z nas sa brane bardzo powaznie.

Jak pisalem, sam jestem zdecydowanym przeciwnikiem funkcji banowania, ostrzezen i ujemnych punktow, natomiast chce wprowadzic opisywany przeze mnie mechanizm pozwalajacy autorowi postu przydzielic odpowiedziom punkty 0-10 i ew. flage "rozwiazanie problemu". Chodzi mi glownie o forum Warsztatowe oraz To & owo. W ten sposob na liscie watkow bylyby widoczne pozycje (oznaczone ikona obok tytulu), w ktorych problem udalo sie rozwiazac, a autorzy czestych i dobrych odpowiedzi byliby dodatkowo wyroznieni iloscia zebranych punktow. Od razu uprzedzam, ze nie chodzi tutaj o stawianie jednych ponad drugimi, a jedynie o wskazanie osob, ktore pomagaja innym.

Obecny mechanizm umiescilem, poniewaz byl to juz gotowy kod, ktory w godzine czasu mozna bylo dolaczyc do kodu forum, co zrobione zostalo w ramach doswiadczenia, jakie wymagania powinien spelnic system docelowy...

Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
gasoline
Zarząd – Prezes

Od: 20 paź 2003, 15:13
Auto: 4FH0VL CAJA '09
256 B4204T35 '17

Postprzez XsiX » 23 gru 2004, 11:50

System ocen zdałby egzamin jedynie wtedy kiedy byli byśmy informowani kto i za co przydzielił nam dane fanty. Zapobiegło by to przyznawaniu punktów na "widzimisię" "dla jaj" oraz "z zemsty" a dokladnie tak jest w tej chwili. :| Jeżeli system punktowania będzie anonimowy z całą pewnością nie zda on egzaminu.
Forumowicz

Postprzez marek » 23 gru 2004, 13:23

XsiX napisał(a):"z zemsty" a dokladnie tak jest w tej chwili

Wlasnie Xsix... o wilku mowa... hihi
Forumowicz

Od: 4 lis 2003, 02:08
Auto: FR+Django+Rail

Postprzez XsiX » 23 gru 2004, 14:07

Wlasnie Xsix... o wilku mowa... hihi

oszz ty...
a masz...
;P
Forumowicz

Postprzez bajer0 » 23 gru 2004, 18:45

sorry ale to jest takie [tiiit] o szopenie. Po co komu takie glupoty?? To jest klub mazdy, czy klub Kaczora donalda :| i nagle widzimy Marek ma 65+, na pewno od jakiegos moderatora, ja -31, a xxx –(jakas astronomiczna ilosc) I co nam to daje?? <dupa> Oceny byly od dla jaj, wiec jako takie sa bezuzyteczne. W podstawowym zamiarze (jakiego doczytalem sie na 1 stronie) mialy zastapic "upomnienia", a jak na razie tylko zaczynaja mieszac w calym klubie. Ja jestem 100% przeciw. Wydaje mi sie, ze powinnismy zroic ankiete i niech wiekszosc zadecyduje :)
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Forumowicz

Postprzez Paweł » 23 gru 2004, 19:45

Niestety prawda jest taka, ze faktycznie o kant pupy mozna opisane punkty potluc – co gorsza tylko i wylacznie z powodow znanych moderatorom, ktorzy mieli dostep do wielokrotnego rozdzielania punktow w ciagu godziny, a w oczywisty sposob mozliwosci tych bezsensownie naduzywali. Uwazam, ze swiadczy to wylacznie o ich niedorozwoju umyslowym, podobnie jak osob, ktore punkty rozdawaly w imie sprzeciwu koncepcji.

Pozdrawiam.
gasoline
Zarząd – Prezes

256 B4204T35 '17

Postprzez XsiX » 23 gru 2004, 21:01

tco_tm napisał(a): Uwazam, ze swiadczy to wylacznie o ich niedorozwoju umyslowym, podobnie jak osob, ktore punkty rozdawaly w imie sprzeciwu koncepcji.

rozdałem 3 minusy i 4 plusy
czy to czyni mnie niedorozwojem ? :|
Forumowicz

Postprzez ravo » 23 gru 2004, 21:19

XsiX napisał(a):czy to czyni mnie niedorozwojem ?

ciebie tak heheh bo masz urlop a ja naklejke chce :P a jesli chodzi o niedorozwoje to ja zglaszam swoja kandydatury tylko co mozna wygrac??
p.s tomek ja dalem jeszcze mniej plusow i minusow od ciebie :P
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez b2 » 23 gru 2004, 23:05

na moje powinny być tylko minusy i tylko moderator mógłby takiego minusa zapodac, za zrobienie czegoś contra legem na forum. a najlepiej po konsultacji z innym moderatorem danego działu. plusy do pupy, wystarczy w wątku odpisać "dziękuję" za dobrą poradę i jest fajnie...

po co pisać: upomnienie, bla bla bla, zółtka kartka. źle napisałeś, namotałeś? – szybkie "co robimy" z innym modem i z buta gościa, wraz z informacją za co i dlaczego. żeby się błąd nie powtórzył. dodatkowo, uważam, że kopy powinny być kasowane cyklicznie. raz na miesiąc, dwa. jak tam chcecie. zdobycie kilku minusów w tym okresie w zupełności wystarczy innym użytkownikom forum na połapanie się, że autor danego postu to debil i że lać na niego trzeba. jednocześnie skasowanie minusów, stworzy szansę rehabilitacji.
kryteria kopania powinny być w miarę jasno określone i sądzę, że kopy rozdawane być powinny za naruszenie tylko zasad techniczno-organizacyjnych na forum. mnie osobiście do szewskiej pasji doprowadzją tematy w stylu "mam problem". nie wiadomo z czym w czym i jak. albo "sprzedam", [tiiit] wie co i jeszcze na dodatek w dziale "kupię".
Forumowicz

Od: 1 lut 2004, 17:33
Auto: 08 GH 2.5 Dynamic Sport

Postprzez nightcomer » 24 gru 2004, 06:39

szmoc, szmoc i po szmocu <płacze> papa
Forumowicz

Od: 29 paź 2003, 01:07
Auto: cprf2a'99

Postprzez Redoo » 24 gru 2004, 10:01

Szkoda ze jyz nie ma minuchow bo fajnie było!A kiedy losowanie?? :D
Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
Forumowicz

Od: 29 cze 2004, 12:09
Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.

Postprzez bajer0 » 24 gru 2004, 13:39

Sluchaj Tco, Niczeanizm (Nitzcheanizm??) tez zakladal piekne rzeczy :]

Nasz klub to taki maly odpowiednik spoleczenistwa. Gora ma piekne, czesto chybione zamiary, a dol.... robi swoje i po swojemu ;)
Kult – Park23
Forumowicz

Postprzez Paweł » 25 gru 2004, 00:11

bajer0 napisał(a):Sluchaj Tco, Niczeanizm (Nitzcheanizm??) tez zakladal piekne rzeczy

Nasz klub to taki maly odpowiednik spoleczenistwa. Gora ma piekne, czesto chybione zamiary, a dol.... robi swoje i po swojemu

Zwroc uwage, ze problemem byly przede wszystkim dzialania osob z uprawnieniami moderatorow... <oczy>
gasoline
Zarząd – Prezes

256 B4204T35 '17

Postprzez marek » 25 gru 2004, 00:22

tco_tm napisał(a):problemem byly przede wszystkim dzialania osob z uprawnieniami moderatorow

Oznajmiam ze dalem 4 plusy i jednego minusa...
Forumowicz

Od: 4 lis 2003, 02:08
Auto: FR+Django+Rail