Uwagi do funkcjonowania forum
Ja to odebrałem jako ironie w moim kierunku – jesli to był żart – przepraszam 

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Leszek napisał(a):Eklerek323f napisał(a):"Strona internetowa jest niedostępna"
Mi również. Gdzie mogę napisać skargę na prezesa?
formularz skarg znajduje się na tej niedostępnej stronie, przykro mi
bieski napisał(a):I jeszcze lubie to, mowie o tym, daje piwko, biore piwko i tak dalej......
Daj nazwę tego co Wąchałeś

-
miro62
bieski napisał(a):Melisa & pomarancza

-
miro62
miro62 napisał(a):podbiorę córcecoś tam Ma
ups... nie tak glosno...

Yard napisał(a):Bimo napisał(a):Moze np powodować konflikty
czy to lista przeciwskazan?
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Wojtek napisał(a):ups... nie tak glosno...![]()
Wojtek spokojnie

-
miro62
Czemu obecnie nie usuwają się automatycznie cienie przeniesionych wątków?
Przykładowo przenoszę wątek, zaznaczam aby pozostawić cień wątku na czas np. 12h i ..... efekt jest taki, że nawet po 24h cień wątku nadal jest na liście tematów.
Przykładowo przenoszę wątek, zaznaczam aby pozostawić cień wątku na czas np. 12h i ..... efekt jest taki, że nawet po 24h cień wątku nadal jest na liście tematów.
Ford C-MAX 1.6TDCi & AR 156 2.0TS & Honda Shadow VT1100 C3 Aero ’99
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
mam takie pytanie gdyż przy próbie zalogowania się na forum przez przeglądarkę w służbowym Blackberry Q5 i wyskakuje mi ten komunikat ze się zalogowałem po czym znowu wskakuje mi strona logowania i naprawdę nie wiem o co chodzi bo telefon jest nowy nawet nie ma innej przeglądarki WEB na BB OS 10
- Od: 22 maja 2010, 12:43
- Auto: 323F BA / Z5 '97 + BRC SeQuent MY10 & Triumph Speed Triple 955i SE
To nie ciasteczka Pawle, forum tak nieraz wariuje. Nie wiem dlaczego się tak dzieje.
Ja mam taki sam problem nieraz na telefonie. Loguje się, niby wszystko ok, ale wraca znowu do logowania. Wystarczy wrócić pół godziny później i wszytko bangla jak trzeba.
Ja mam taki sam problem nieraz na telefonie. Loguje się, niby wszystko ok, ale wraca znowu do logowania. Wystarczy wrócić pół godziny później i wszytko bangla jak trzeba.
Na pewno jest jakiś konkretny powód – ciasteczka, zmieniające się IP, błędy w tablicy sesji...
Oprócz czyszczenia ciasteczek można jeszcze spróbować zalogować się i wylogować, żeby oczyścić przypisane sesje – link powinien być dostępny na stronie z komunikatem.
Oprócz czyszczenia ciasteczek można jeszcze spróbować zalogować się i wylogować, żeby oczyścić przypisane sesje – link powinien być dostępny na stronie z komunikatem.
the right man in the wrong place...