Uwagi do funkcjonowania forum
Było włamanie na nasz serwer reklam. Problem mam nadzieję zażegnany.
Jeśli masz włączoną ochronę www, to prawdopodobnie powinieneś zrobić aktualizację bazy wirusów.
dobrzyn22 napisał(a):ja też mam avasta i na razie zero alarmów
Jeśli masz włączoną ochronę www, to prawdopodobnie powinieneś zrobić aktualizację bazy wirusów.
the right man in the wrong place...
Problem ustał 

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
czy można jakoś przyspieszyć wyświetlanie celu zbiórki?
w tej chwili wyświetla mi się z ułamkowym opóźnieniem w porównaniu z całą stroną, a że ja szybko klikam i przewijam strasznie mnie to "doładowanie" strony irytuje...
w tej chwili wyświetla mi się z ułamkowym opóźnieniem w porównaniu z całą stroną, a że ja szybko klikam i przewijam strasznie mnie to "doładowanie" strony irytuje...
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
matthies napisał(a):czy można jakoś przyspieszyć wyświetlanie celu zbiórki?
Ja nie zauważyłem. Jakiego masz neta (przepustowość)?
Jakiś tam podpis Leszka :P
neo 8mb
nie sądzą aby to byłą tego wina, bo samo forum otwiera się elegancko w ułamku sekundy.
Opóźnienie to też nie jest jakieś mega wielkie, ale jeśli miałbym mierzyć do ok 1/4:1/3 sekundy.
nie sądzą aby to byłą tego wina, bo samo forum otwiera się elegancko w ułamku sekundy.
Opóźnienie to też nie jest jakieś mega wielkie, ale jeśli miałbym mierzyć do ok 1/4:1/3 sekundy.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
witam 
Od czasu ostatniej awarii forum (wyłączenie lub coś podobnego) zauważyłem, że fotki bardzo ale to baaardzo wolno wczytują się w postach albo w ogóle się nie wczytują, a czasem przy postach brakuje opcji takich jak polub, zgłoś czy edytuj...

Od czasu ostatniej awarii forum (wyłączenie lub coś podobnego) zauważyłem, że fotki bardzo ale to baaardzo wolno wczytują się w postach albo w ogóle się nie wczytują, a czasem przy postach brakuje opcji takich jak polub, zgłoś czy edytuj...

- Od: 25 lip 2013, 21:08
- Auto: Jest: Mazda6 GL'17
Była: MAZDA6 GH '08 Była: MAZDA 323F SPORT '03
co się stało, że niektóre słowa są podkreślone podwójną linią i podświetlają się na zielono?
i co to za baner po prawej stronie? strasznie mnie spienia...nawet nie można go wyłączyć
i co to za baner po prawej stronie? strasznie mnie spienia...nawet nie można go wyłączyć

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'